HCL.HR

Amazon najavio Throne and Liberty, MMO igru u kojoj se ljudi pretvaraju u životinje

Zoran Žalac 10.06.2023.   •   2 komentara


U suradnji Amazon Gamesa i južnokorejskog NCSofta dolazi nam nova MMORPG igra Throne and Liberty za PC i konzole aktualne generacije.

Južnokorejska tvrtka NCSoft do sada je lansirala neke uspješne MMO igre i serijale kao što su Lineage, AION, Blade & Soul te Guild Wars. Njihov sljedeći MMO projekt nove generacije bit će Throne and Liberty kojega su premijerno predstavili na Summer Game Festu u suradnji s Amazon Gamesom.

Throne and Liberty bit će igra s velikim i promjenjivim svijetom, puna PvP i PvE sadržaja. Glavna će joj značajka biti to što taj svijet nećemo istraživati samo pomoću ljudskih likova nego ćemo se moći transformirati u životinje, npr. ptice ili ribe, kako bismo putovali nebom ili pod vodom. Pretvaranje u životinje također bi trebalo imati značaj za sam gameplay utoliko što će različite životinje moći prizvati olujno nevrijeme ili čak pomrčinu sunca.

I to je otprilike sve što trenutno znamo o ovoj igri. Throne and Liberty u razvoju je za PC, PlayStation 5 i Xbox Series X/S, bez poznatog datuma izlaska.

Komentari (2)

  • ScoobyDooo

    10.06.2023 - 13:44

    Cim vidim da Amazon ima prste u necem muka mi

  • zlakob

    10.06.2023 - 19:56

    Ma od MMO-ova se ceka Ashes of Creation.. Ovo sve ostalo nema smisla vise… P2W i los gameplay.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?