HCL.HR

Tinejdžeri u igri Young Souls borit će se sami protiv čitavog svijeta

Pero Mlinar 10.08.2018.   •   1 komentara


Young Souls friško je najavljena RPG tabačina u kojoj će se dvoje tinejdžera trebati maknuti s Instagrama i sukobiti sa silama zla iz drugoga svijeta koje prijete pokoravanjem Zemlje.

Škvadra zvana The Arcade Crew poznata je po izdavanju naslova Blazing Chrome i Dark Devotion, a danas su najavili svoju novu igru Young Souls na kojoj radi indie studio 1P2P. Young Souls bit će hibrid RPG i beat ’em up žanrova u kojem će se dvoje mladih ljudi sukobiti s prijetećim silama zla s drugoga planeta. Goblini, hobogoblini i ostali njihovi srodnici trgat će se za svoj dio Zemlje, a na Jenni i Tristranu bit će da ih u tome spriječe.

Izuzetno stilizirana, s crtanom grafikom i dominantno hladnih tonova, igra bi se trebala istaknuti i mehanikama koje bi trebale podržavati bezbrižno prebacivanje iz single playera u co-op (tzv. drop in, drop out mehanika) te pričom na kojoj će raditi scenarist za serijal epizodnih igara The Walking Dead serijala, Matthew Ritter.

Označeno sa: , ,

Komentari (1)

  • Mixa

    12.08.2018 - 10:48

    Umetnicki stil ove igre je izvrstan, mnogo mi se svidja, a posebno mi se svidja sto ce ovo biti jedan, izgleda, kvalitetan beat’em up.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?