HCL.HR

Tinejdžerica Vantage novi je snajperist Apex Legendsa

Matej Brus 05.08.2022.   •   1 komentara


Četrnaesta sezona samo što nije krenula u Apex Legendsu, a s njom i potpuno nova legenda Vantage. Evo što donosi ta snajperistica s neobičnim pomagačem.

14. sezona Apex Legendsa, zvana Hunted, počet će sljedećeg utorka – 9. 8. Kao i sve dosadašnje sezone, i ova će donijeti novog igrivog lika, a sada će to biti snajperistica Vantage. Ona je savantkinja koja je odrasla na ledenom planetu gdje je od malih nogu učila kako koristiti snajper, a sada te vještine planira koristiti protiv drugih legendi. Puno ime joj je Xiomara “Mara” Contreras i sa samo 18 godina jedan je od najmlađih likova u Apexu.

Njezin taktička sposobnost je Echo Relocation pomoću koje Vantage pošalje svog ljubimca šišmiša na određenu lokaciju, te se zatim i sama može lansirati na tu lokaciju.

Pasivna sposobnost joj je Spotter’s Lens. Dok cilja s nišanima na srednju ili dugu udaljenost, Vantage može vidjeti putanju metka kako će padati i gdje će završiti.

Ultimativna sposobnost joj je Sniper’s Mark. U tom potezu Vantage koristi svoj prilagođeni snajper i označava protivnike koji potom primaju više štete od nje, a i ostalih suboraca na terenu.

Komentari (1)

  • 312AE

    05.08.2022 - 18:30

    Izgleda cool,nakon pol godine Pause sam opet zaigral Apex i opet me totalno uvukel.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?