HCL.HR

Titanfallovi CTF i Pilot Hunter modovi uklonjeni iz PC playliste

ToxarE 19.05.2014.   •   4 komentara


Slab interes rezultirao je predugim vremenima čekanja za ova dva moda, koja će još uvijek moguće biti zaigrati u privatnim mečevima.

Respawn je objavio kako su Capture the Flag i Pilot Hunter playliste uklonjene iz PC verzije Titanfalla. Putem službene stranice developer je objasnio kako su ta dva moda bila najslabije igrana, zbog čega su igrači morali podnositi preduga vremena čekanja prije nego bi ih mogli pokrenuti.

“Imamo divnu i široku PC publiku čiji najveći dio igra Attrition te Hardpoints game modove. CTF i Pilot Hunter nisu zaživjeli kao široko korišteni modovi na PC verziji, zbog čega su igrači koji bi im pokušali pristupiti morali podnositi preduga vremena čekanja za pronalaženje drugih korisnika i to je činilo loše iskustvo”, stoji u postu.

Dodali su kako će nastaviti pratiti koje playliste igrači biraju, uklanjati one nepopularne te dodavati nove na obje platforme. Naznačeno je i kako modovi neće biti uklonjeni iz privatnih mečeva, tako da ih igrači uvijek mogu odabrati za privatne kompetitivne svrhe.

Komentari (4)

  • grgoljblaster

    19.05.2014 - 16:46

    Svako normalan bi zbog ovako necega ubio forsiranje matchmakinga na igrace i dao skripte za podizanje custom dedicated servera, samo ne EA. Ne shvataju da im je matchmaking sistem potpuno krsh, pa kampanju sam jedva zavrsio jer mi poslednje dve mape nije nalazio dovoljno ljudi za pun server.

  • grgoljblaster

    21.05.2014 - 09:24
  • maxim.x

    @Cro-K, 19.05.2014 - 17:02

    Ja nisam ni zavrsio IMC kampanju jer svaki puta kada idem na continue me vrati mapu-dvije unatrag jer ne moze pronaci ljude koji su stali tamo gdje i ja, a ionako preferiram Atlasa.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?