HCL.HR

Titani se vraćaju u novom proširenju hrvatske igre Starpoint Gemini Warlords

Petra Rukav 11.08.2017.   •   2 komentara


Hrvatski studio LGM Games je jučer na Steamu objavio drugu ekspanziju za Starpoint Gemini Warlords u kojoj ćemo otkriti misterij koji okružuje Titane i njihov povratak.

starpoint-gemini

Prije jedanaest godina u Zagrebu se sastala grupica ljudi koju je povezivala velika ljubav prema gaming svijetu. Iz te je ljubavi niknuo san za pravljenjem videoigara, a taj je san postao stvarnost otvaranjem Little Green Men Games studija. Sljedeće godine počeli su raditi na taktičkom RPG-u u svemiru – Starpoint Gemini – koji je izašao 2010. godine. Godinu dana kasnije počeo je rad na igrinom nastavku koji se radio u Whale 2 engineu. Starpoing Gemini 2 pušten je 2013. u Early Acess, a iduće godine dobio je punokrvno izdanje.

Trenutno posljednji naslov ove franšize – Starpoint Gemini Warlords – na Steamovoj listi Early Acessa pojavio se prošle godine, a iz nje je iskobeljao prije gotovo tri mjeseca. U njegovoj prvoj ekspanziji borili smo se protiv tlačiteljske bande, a novo proširenje nam donosi Titane koji su nekad davno vladali Geminijem. Štoviše, otkrit ćemo misterij koji okružuje stare vladare i njihov povratak dok ćemo se baviti istraživanjem povijesnih događaja vezanih uz Gemini.

Starpoint Gemini Warlords: Titan Returns je od jučer dostupan na Steamu, GOG-u te GamersGateu za kojih 45 kuna, a LGM Games obećava barem 10 sati provedenih uz nju. Originalnu igru i prvu ekspanziju još uvijek stignete ugrabiti na Steamu na 35% popusta; za 130, odnosno 20 kunića.

Komentari (2)

  • MuKKsoN

    11.08.2017 - 14:39

    130 kuna je oko 32.5 KM Works fine for mee 😀

  • PandemoniumMaster

    21.11.2017 - 21:05

    E moj Igore, radiš video komentare za svakakva sranja i to u više nastavaka a nebi se sjetio da napraviš barem jedan za ovu našu možda ne baš odličnu ali barem prosječnu svemirsku simulaciju. Sramota… 🙁

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?