HCL.HR

Besplatno isprobajte Torment: Tides of Numenera

Petra Rukav 28.10.2017.   •   1 komentara


Steam poziva sve RPG fanove, ali i one koji uživaju u svemu što je besplatno da ovog vikenda isprobaju izometrijsku indie singleplayer avanturu.

torment tides of numenera besplatno

Iako vrijeme darivanje tek počinje u dvanaestom mjesecu, Steam, GOG i Humble ovoga tjedna pokazali su da to ne mora biti slučaj. GOG i Humble častili su nas besplatnim naslovima, a sada Steam, uz popuste za Noć vještica, nudi da besplatno isprobate jedan old school RPG.

Torment: Tides of Numenera zbog svoje cijene možda neće osvojiti širu publiku, no ovog vikenda Steam vas poziva da ga isprobate za badava, a ako vam se svidi možete ga nabaviti po nešto prihvatljivijoj cijeni u sklopu aktualne rasprodaje. Da, to znači da su GOG i Humble ipak bili darežljiviji pošto su nam ponudili sveukupno tri naslova koja su sada zauvijek naša, međutim, ni ova ponuda nije za baciti jer… ma, znate već – ono s konjem i zubima.

U svakom slučaju, spiritualni nastavak Planescape: Tormenta čeka vas na Steamu, a ako još uvijek niste sigurni bi li trošili vrijeme na ovu igru samo provjerite našu recenziju.

Označeno sa: , ,

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?