HCL.HR

Torment: Tides of Numenera dobio prvi gameplay prikaz

Stjepan Fikter 18.09.2014.   •   2 komentara


Od inXilea stižu tri minute pre-alpha prikaza novog Tormenta, s kojim poručuju da RPG žanr nije mrtav i da igrači vole čitati. Tako misli barem njih 83.000, koliko ih je sudjelovalo u igrinoj Kickstarter kampanji.

U travnju prošle godine svjedočili smo jednoj od najuspješnijih Kickstarter kampanja. Radi se o inXileovom Torment: Tides of Numenera, projektu koji je uspio prikupiti malo manje od 4,2 milijuna dolara. Iako se developeri trenutačno pripremaju za izlazak Wastelanda 2, to ih nije spriječilo da pripreme novi pre-alpha gameplay video u trajanju od tri minute, u kojemu možemo vidjeti kako će izgledati igrin svijet te dobiti dojam o količini teksta koja nas očekuje tijekom avanture.

Štoviše, na samom kraju videa stoji da neki kažu kako je RPG žanr mrtav i da igrači ne vole čitati, no već sada se s time ne slaže 83.000 igrača – koji su i omogućili razvoj igre. Slažete li se i vi s izrečenim tvrdnjama ili smatrate kako kvalitetan RPG treba imati poveću količinu teksta? Torment: Tides of Numenera trebali bismo zaigrati na osobnim računalima u četvrtom kvartalu iduće godine.

Komentari (2)

  • vlatko2003

    18.09.2014 - 19:37

    milina,odlicno…divinity:original sin,wasteland 2 i ovo jos…zakon

  • RedEy3

    18.09.2014 - 19:53

    predobro izgleda, puno bolje nego project eternity ili kako se vec zove..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?