HCL.HR

Transformers: Rise of the Dark Spark spreman za 27. lipanj

nebel 05.05.2014.   •   3 komentara


Paralelno s pojavljivanjem novog Transformers filma u kinima, 27. lipnja, na konzolama i PC-u pojavit će se Transformers: Rise of the Dark Spark.

Zaboravili ste da ove godine stiže nova Transformers igra? Ništa čudno – Transformers: Rise of the Dark Spark ionako je potiho najavljen prije nešto više od dva mjeseca kao jedna od onih igara koja će popratiti novi Transformers film. Sukladno tome, izaći će istog dana 27. lipnja (premda će premijera filma kod nas biti dan ranije) za PC, PS4, PS3, XBO… ma za sve platforme osim Vite, lakše nam je tako reći.

Ranije je najavljeno da će igra povezati priče Wall of Cybertron i Fall of Cybertron naslova s nadolazećim filmom, a sada je otkriveno kako će sadržavati 40 različitih igrivih likova (iz filmova i dosadašnjih igara) te kooperativni mod Escalation za četvero igrača, kakav smo viđali u prijašnjim igrama High Moon Studiosa. Na ovoj, međutim radi studio Edge of Reality, zaslužan za nedavni Loadout, dok 3DS verziju razvija WayForward Technologies.

Komentari (3)

  • timi321

    05.05.2014 - 15:04

    meni je jedina dobra transformers igra transformers 2

    • timi321

      @timi321, 05.05.2014 - 15:05

      al ovo bi po meni trebalo bit ok

  • CrashGamer

    05.05.2014 - 18:54

    Hahahahaha Wall of Cybertron! Čak i a ova igra ude najgora igra ikad napravljena u povjesti video igrica ja ću je zaigrati jer su transformeri u njoj. Igrica stvarno djeluje retardirano bit će likovi iz Cybertron sage koji izgledaju kao transformeri iz G1 i u istoj igri će bit Michael Bay-ovi filmski realistični transformeri. I što je najgore pogledajte ovog Optimusa iz filma kako izgleda s ovom puškom iz Fall of Cybertron.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?