HCL.HR

Sve tri igre Quantic Dreama na PC-u će dobiti demo verzije

Zoran Žalac 16.05.2019.   •   10 komentara


Heavy Rain, Beyond: Two Souls i Detroit: Become Human bliže se dolasku na PC platformu, a prije punih izdanja dobit će demo verzije.

Izvanredne vijesti: sve tri nadolazeće igre Quantic Dreama u svojim će verzijama za PC dobiti demo verzije. I to prije izlaska. I to ne bilo kakve demo verzije nego besplatne! Čekaj… zar ne bi demo verzije inače trebale biti besplatne? Kako god, u Quantic Dreamu su osjetili potrebu naglasiti da je besplatno.

Heavy Rain izlazi prvi: demo će biti dostupan 24. 5. a puna igra izlazi mjesec dana kasnije, 24. 6. Zatim slijedi Beyond Two Souls s demo verzijom 27. 6. i punim izdanjem 22. 7. Detroit: Become Human još uvijek nema konkretan datum izlaska, no demo verzija dolazi nekad tijekom ljeta, a punu igru očekujemo na jesen.

Ako ne želite čekati demo verzije, sve igre već sada možete kupiti na popustu. Dakako, sve su igre ekskluzivne za Epic Games Store i nema naznake da će se pojaviti na Steamu.

Komentari (10)

  • mr.humic

    16.05.2019 - 19:36

    Napokon.

  • funky0308

    16.05.2019 - 20:16

    I evo ga ponovno..Epic me danas ppsebno iznenadjuje 🙂 . OK, ovo je prije QD ideja ali OK, na Epicu je i super je. Probamo, ako sve radi kako treba ovo ne prppustam. Igrao sam remastere i genijalne su mi igre bile. Detrpit sam jako malo igrao ali volio bih ga odigrati na PCu i tu ga i cekam. Haha…izgleda cu ipak dati pare Epicu i prije nego sam se nadao. Neka rade ovo sto smo danas culi i zivi bili i radili jos 100 god hahaha… jebes karakter ako nije labilan 😀

  • trulex

    16.05.2019 - 20:16

    a taman mislio kupit detroita kad ono na PC dolazi super :=)

    • funky0308

      @trulex, 17.05.2019 - 12:28

      Trebalo bi to biti odlicno. Ja se bas veselim Heavy Rainu i Beyond Two Souls..odlicne su mi igre bile, remaster je odradjen solidno ali na PCu ce biti, nadam se, jos i bolje.

  • Saren

    16.05.2019 - 20:22

    Ako i kad se pojavi drugdje – drage volje. Do tada – ne. Doduse ionako razmisljam o kupovini PS-a kad se petica pojavi uz dodatak mojem kompu pa ako ce bit do sad izdane igre kompatibilne i za njega kupit cu ga tamo.

    • Darcoolio

      @Saren, 17.05.2019 - 02:23

      Nigde nije rečeno da Sony garantuje backward compatibility.
      Drugo, Steam nije ni prismrdeo generalno priči da bi mogli da izdaju neku od tih igara (tako mi se bar čini), ovi prvi uleteli i eto.

    • Saren

      @Darcoolio, 17.05.2019 - 03:51

      Znam da nije receno, nagadja se zasad, pa cu vidjeti. Uzeo bih vec PS4 da znam da nece bit PS5 zacas, tako da cekam cuti detalje oko toga. Uostalom ako ce kojim cudom podrzavati backwards compatibility bilo bi mi super jer se sa plejkom nisam druzio od davnih dana PS1-ice lol. Tako da ima tona igara koje bih igrao. No vidjet cemo. Sto se Steama tice sta je tu je, Epic uletio prvi. Zasad kolko znamo, mozda se nikad ne pojavi drugdje. Imam osobne razloge zbog kojih ne zelim na Epic tako da ono.

    • Zoran Žalac

      @Darcoolio, 17.05.2019 - 12:07

      Krivo. “Because it’s based in part on the PS4’s architecture, it will also be backward-compatible with games for that console.” – citat iz ekskluzivnog Wiredovog članka o sljedećem PlayStationu, crno na bijelo. Jedino što nije garantirano jest da će konzola biti kompatibilna s igrama za PS1-PS3. I ne zna se hoće li backward compatibility značiti da korisnik može prenijeti svoj katalog digitalnih igara sa PS4 na PS5 (iako je to po meni no brainer, ali vidjet ćemo).

    • Serpico

      @Saren, 17.05.2019 - 09:02

      Godinu dana ekskluziva ako se Parižani nisu naknadno predomislili.

    • funky0308

      @Saren, 17.05.2019 - 12:30

      OK je i to ali dvije od tri igre su zapravo remasteri za cetvorku pa ne znam bas koliko ces se usreciti s tim igrama na PS5. Mislim da je ovdje, ukoliko imas PC koji moze vrtiti navedeno, bolje odigrati PC verzije. Razmisljamo slicno, ni meni se Epic ne svidja ali jbga..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?