HCL.HR

Triler igra Twelve Minutes imat će vrhunske hollywoodske glumce

Zoran Žalac 28.08.2020.   •   5 komentara


Twelve Minutes je igra koja nema veliki budžet, ali zato ima zavidnu glumačku postavu poznatih glumaca kao što su Willem Dafoe i James McAvoy.

Interaktivni triler pod nazivom Twelve Minutes, koji nam je za oko zapao još prilikom prve najave sredinom 2019., dobio je novi trailer na sinoćnoj prezentaciji povodom Gamescom sajma. Nismo nažalost dobili informacije o datumu izlaska igre, no zato je potvrđena glumačka postava za istu. I to kakva glumačka postava!

Izdavačka kuća Annapurna, koja se inače bavi i distribucijom filmova, povukla je neke veze u Hollywoodu pa su za Twelve Minutes angažirani vrhunski glumci: Willem Dafoe (The Lighthouse, Togo), James McAvoy (Split, X-Men serijal) te Daisy Ridley (Star Wars trilogija, Murder on the Orient Express). Oni će u igri glumiti svojim glasovima jer potrebe za fizičkom glumom nema s obzirom na činjenicu da se igra odvija iz ptičje perspektive te likovima ne vidimo lica, barem ne u detalje.

Twelve Minutes inače je priča o čovjeku zatočenom u ponavljajućem vremenskom krugu. Da stvari budu gore za njega, ponavlja mu se scena u kojemu nepoznati čovjek provaljuje u stan, optužuje mu ženu za ubojstvo, a njega prebija. U službenom opisu stoji kako igra nastoji postići napetost filma The Shining, kalustrofobični ugođaj Rear Windowa te fragmentiranu strukturu Nolanovog Mementoa.

Komentari (5)

  • playbox124

    28.08.2020 - 11:00

    Za koje je to platforme Zalac? 🤔

    • personauser

      @playbox124, 28.08.2020 - 11:12

      PC, XONE i Xbox Series X

    • personauser

      @personauser, 28.08.2020 - 11:13

      Pise ti na kraju videa

  • PppPP

    28.08.2020 - 13:21

    wow koji glumci. svaka čast

  • tomekplejka89

    29.08.2020 - 10:35

    Defoe je glumacka legenda i pravi umjetnikkoji je vec radio na video igri (Beyond two souls opa.)tako da…sve najbolje zelim ovoj igri.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?