HCL.HR

Tvorac Fruit Ninje najavio Colossatron: Massive World Threat

Renato Pedišić 19.07.2013.   •   1 komentara


Halfbrick, tvorac Fruit Ninje i Jetpack Joyridea, najavio je svoju novu igru imena Colossatron: Massive World Threat u kojoj je glavni cilj donijeti potpuno uništenje svijetu

Proizvođač igara Halfbrick, koji se proslavio popularnim mobilnim naslovima Fruit Ninja i Jetpack Joyride, ima novu igru imena Colossatron: Massive World Threat. Igra je danas najavljena na PAX-u Australia, a tamo su posjetitelji imali prilike vidjeti prvi trailer igre te iz prve ruke saznati osnovne informacije o Halfbrickovom novom naslovu.

Colossatron: Massive World Threat igrača stavlja u ulogu divovske vanzemaljske robo-zmije kojoj je cilj uništiti što veći dio grada odabranog za anihilaciju. Igrači će biti u mogućnosti nadograđivati svoju neman spajajući takozvane Powernode koji dolaze s vlastitim oružjem i sposobnostima.

Kako igra ne bi bila odviše lagana, vaš se “Jörmungandr” mora braniti pred napadima Generala Moustachea, a svi će vaši podvizi biti dokumentirani i komentirani od strane Metro 6 Action Newsa.

Ova igra, koja na prvi pogled izgleda kao nabrijana verzija klasičnog Snakea, imat će i ranking sustav koji će vas pozicionirati na ljestvici ovisno o količini štete koju ste napravili. Dočepali smo se onog prije spomenutog trailera igre pa ga ne propustite pogledati ako vas je vijest zainteresirala.

Colossatron: Massive World Threat još uvijek nema datum izlaska niti listu platformi na kojima će izaći, ali takve informacije očekujemo u skoroj budućnosti.

Komentari (1)

  • Me666

    19.07.2013 - 11:03

    Ovo bi lako mogli portati jednog dana na PC (nada umire posljednja)… izgleda savršeno zabavno 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?