HCL.HR

Tvorac LawBreakersa misli da je njegov karakter možda naštetio samoj igri

Zoran Žalac 15.08.2017.   •   2 komentara


Cliff Bleszinski ne želi uperivati prstom za početni neuspjeh svoje igre Lawbreakers, već ostavlja mogućnost da je sam zabrljao čitavu stvar.

Lawbreakers Beta

Kao što smo čuli ranije ovoga tjedna, nova pucačina tvorca Unreal Tournamenta i Gears of Wara nije naročito zainteresirala igrače na Steamu. Podatke o prodaji na PS4 konzoli nemamo, no sumnjamo da je ondje situacija išta bolja s obzirom da je riječ o hardcore multiplayer-only pucačini. Autor igre Cliff Bleszinski mirno je prihvatio slab start LawBreakersa, a u intervjuu za Eurogamer dao je zanimljivo stajalište da je on sam možda naštetio svojoj igri.

“U zadnjih 25 godina otkako radim igre većinom sam imao polariziranu osobnost. Vjerojatno zbog toga što nisam bio popularan u školi ili nešto takvo – stvarno ne znam. Ali, ono što ja radim nosi određenu težinu. Postoji čitava generacija 15-godišnjih klinaca koji ne znaju tko sam, niti ih je briga – njima je važnije pratiti omiljenog Twitch streamera ili YouTubera. Mi smo to prepoznali u namjeri da privučemo tu publiku i gradimo odnose s njima. Biznis izrade videoigara kreće se brzo i dobar si jedino koliko je dobra tvoja zadnja igra.” – izjavio je Bleszinski.

Bleszinski također ističe kako lansiranje igre nije sprint nego maraton te se nada da će Lawbreakersima na dugoročnom planu pomoći dobre kritike koje igrači daju igri. “Radije bih da igra starta polako nego da ju igra hrpa igrača po izlasku, a onda ju nakon mjesec dana svi zaborave.” – zaključio je Bleszinski.

Komentari (2)

  • vojnovic4

    15.08.2017 - 17:22

    ja cekan prvu nekakvu akciju na psn-u i uziman

  • goldfinger

    17.08.2017 - 22:01

    Nekako mi se čini da će (ovako ili onako)vrlo brzo otići u zaborav…Jbg.,Cliff,očito si nisi dao dovoljno truda i rulja je to prepoznala….

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?