HCL.HR

Od tvoraca serijala Life is Strange stiže nova igra Harmony: The Fall of Reverie

Zoran Žalac 09.02.2023.   •   2 komentara


Francuski studio Don’t Nod najavio je 2D avanturu Harmony: The Fall of Reverie, koja će se odvijatu u svijetu različitih božanstava.

Razvojni studio Don’t Nod radi punom parom te ove godine planiraju lansirati dvije igre. Uz već najavljeni Banishers: Ghost of New Eden upravo smo dobili najavu za igru koja stiže malo ranije.

Harmony: The Fall of Reverie bit će 2D avantura smještena u blisku budućnost. Mediteranski gradić Alma pod kontrolom je sumnjive korporacije MK, a djevojka zvana Polly ondje otkriva sposobnost povezivanja sa svijetom božanstava. Polly dobiva ulogu Harmony, božice koja mora odabrati jednu od šest aspiracija čovječanstva (slava, snaga, kaos, povezanost, istina i blaženstvo), a te su aspiracije u igri predstavljene kao likovi s kojima ćemo komunicirati.

Harmony: The Fall of Reverie klasificira se kao avantura s razgranatom pričom. Kako igramo s likom koji ima djelomičnu sposobnost predviđanja budućnosti, tako ćemo kroz sustav zvan Augural moći istraživati različite ishode odabira i odluka koje budemo donosili u igri.

Igra je u razvoju za PC, PlayStation 5, Xbox Series te Nintendo Switch, a trebala bi izaći tijekom šestog mjeseca 2023. godine.

Komentari (2)

  • BozanicJosip

    10.02.2023 - 11:37

    Iako nikad nisam bio neki fan mash upa “rukom” crtanih i digitalno renderiranih sekvenci izgleda zanimljivo. Samo se gameplay čeka pa da vidimo kako to sve skupa izgleda

  • Arthur

    12.02.2023 - 17:51

    Ne sumnjam da će ovo biti dobro, samo mi se ne sviđa što će biti 2D s obzirom da im je prošli dio bio third person, ali možda upravo ovo bude pun pogodak. Life is strange mi se svidio iako nisam mogao zamisliti da će mi se svidjeti takav tip igre. Svakako nadam se da će biti dobro radi njih kao kompanije taman da se meni ne svidi.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?