HCL.HR

Tvorci Cupheada već pripremaju svoju sljedeću igru

Hrvoje Smoljić 22.01.2019.   •   2 komentara


Cuphead će tijekom 2019. godine dobiti novu ekspanziju, a njegovi tvorci su puni ludih ideja koje su već usmjerili u izradu svoje sljedeće igre.

Šarmantni, ali i iznimno težak platformer Cuphead bio je jedna od ponajboljih igara 2017. godine. Potaknut uspjehom, studio MDHR u ovoj godini priprema novi sadržaj za tu igru, ali i polako radi na izradi sljedeće.

U sklopu Red Bullove promocije, studio je kroz kratak video dao uvid u nastanak Cupheada. Priliku su također iskoristili da nam daju do znanja kako imaju poprilično lude ideje za svoju sljedeću igru. U ranijem smo intervjuu već saznali kako će igra vjerojatno imati sličan vizualni stil kao Cuphead. S druge strane, njen žanr, gameplay i vremenski period u kojem se radnja zbiva mogli bi biti znatno drugačiji. Studio je također naveo kako bi igra mogla, kad je u pitanju težina ponuditi nešto drugačije iskustvo od Cupheada.

Ostaje za vidjeti što to konkretno znači i hoće li promjena provjerene formule uroditi plodom. Ako se pak ne možete zasititi Cupheada, ekspanzija imena The Delicious Last Course izlazi uskoro te sa sobom donosi nove likove, oružja i boss protivnike.

Komentari (2)

  • delko

    22.01.2019 - 13:18

    Ako bude upola zanimljiv kao Cuphead – bice opet odlican o7

  • Dragon3

    22.01.2019 - 20:05

    Nažalist Cuphead i Ori and the blind forest su jedine “exkluzive” koje bih volio imat na PS4.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?