HCL.HR

Tvorci Just Cause igara navodno pripremaju fantasy naslov Ravenbound: Tales of Avalt

Zoran Žalac 16.06.2022.   •   0 komentara


Procurile su navodne informacije o novoj igri Avalanche Studiosa, koja će se navodno zvati Ravenbound: Tales of Avalt i biti roguelike tipa nalik Dead Cellsu.

Nedavno smo dobili potvrdu da švedski studio Avalanche radi na sljedećoj igri iz serijala Just Cause. Od ranije isto tako znamo da pripremaju igru zvanu Contraband, ekskluzivno za PC i Xbox. No, čini se kako to nije sve – navodno je u razvoju i treći projekt zvan Ravenbound: Tales of Avalt.

Glasinu opet prenosi Tom Henderson, koji otkriva da se tu radi o fantasy igri iz trećeg lica, gdje imamo mogućnost pretvaranja u gavrana, skoro kao u zadnjim Assassin’s Creed igrama. Cilj je igre istjerati okupatore iz zemlje zvane Avalt, što će biti proces u nekoliko pokušaja.

Igra će navodno biti roguelike tipa, što znači da će nas vraćati na sami početak nakon smrti glavnog lika. No, svaki bi novi pokušaj trebao biti drugačiji jer nakon smrti biramo novog gavrana koji ima tri karakteristike predstavljene kartom. Kako igrač podiže level kroz igru, tako na raspolaganje dobiva sve bolje karte.

Spominje se i to da će igra imati sezonsku strukturu, tj. da će dodatne sadržaje dobivati svakog mjeseca. Zbog toga nam zvuči izglednije da će se njom baviti neka od Avalancheovih podružnica, primjerice Systemic Reaction koji je prethodno radio na igrama Generation Zero i Second Extinction.

Naravno, sve je ovo još neslužbeno dok ne dobijemo najavu igre, a to bi se moglo dogoditi krajem ljeta na Gamescom sajmu.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?