HCL.HR

Two Point Campus dobio datum izlaska, stiže na Game Pass od prvog dana

Zoran Žalac 29.01.2022.   •   2 komentara


Izdavačka kuća Sega objavila je datum izlaska za svoju igru Two Point Campus. Igrat ćemo ju u petom mjesecu, a od prvog dana će biti dostupna i preko pretplate.

Two Point Campus, akademski spin na Two Point Hospital, stiže na PC, PlayStation i Xbox platforme 17. 5. ove godine. Baš usred ljetnog semestra! Narudžbe za igru već su otvorene i cijena joj je postavljena na 40 eura. Ako vam je to previše, dobro je znati da će Two Point Campus od prvoga dana biti dostupan i preko pretplate na Xbox i PC Game Pass.

Iako ova igra s prethodnim Two Point Hospitalom dijeli polovicu naziva, formula će joj biti značajno drugačija. U izgradnji najboljeg sveučilišta na svijetu provest ćemo više vremena s jednim te istim studentima, dok smo se u bolnici s pacijentima pozdravljali čim smo im riješili problem. Ovdje ćemo morati paziti na ocjene studenata jer iste utječu na prestiž samog sveučilišta.

Studenti će biti zainteresirani za studiranje na sveučilištu što je ponuda zabavnih aktivnosti na njemu veća, no previše zabave rezultira s premalo učenja pa će balansiranje između ozbiljnog i zabavnog biti ključ uspjeha u Two Point Campusu.

Komentari (2)

  • Darcoolio

    29.01.2022 - 13:35

    Hospital je bio odličan, očekujem da bude bar približno dobar.

  • Karlo77111

    02.02.2022 - 18:45

    Ja bi htio uzet game pass za pc ali nema u Hrvatskoj tako da moram čekat dok nedođe.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?