HCL.HR

Tyranny je novi Obsidianov RPG s teškim odlukama

Zoran Žalac 16.03.2016.   •   1 komentara


Nakon Pillars of Eternityja razvojni tim Obsidian nastavlja u sličnom tonu. Naime, najavili su sasvim novi izometrijski RPG zvan Tyranny.

Mnogi fanovi Fallouta nadali su se da bi Obsidian mogao ponoviti praksu s New Vegasom te nakon Fallouta 4 dostaviti njegov spin-off. To se možda nekad i dogodi, ali ove godine nije izgledno jer je Obsidian upravo najavio svoj sljedeći projekt. Riječ je o skroz novom izometrijskom RPG-u zvanom Tyranny.

Tyranny će biti smješten u fantazijski svijet Kyros kojim nakon iscrpljujućeg rata vlada zli tiranin. Igrač će se kao lik zvan Fatebinder naći u službi arogantnog vladara, ali će svojim odlukama odabrati želi li mu služiti ili ga izdati. Što god da odabere, to će se odraziti na svijet Kyrosa.

Tyranny bi trebao biti dovršen do kraja ove godine, zasigurno na PC-u, dok su konzole upitne. Igru će distribuirati Paradox Interactive koji je očito bio zadovoljan prodajom Obsidianovog zadnjeg hita Pillars of the Eternity.

Komentari (1)

  • Drihter

    16.03.2016 - 11:50

    Rano je još za Pillars 2, pa i nisam očekivao da se radi o nastavku kada su najavili da spremaju nešto, ali jednako lijepa vijest, ako ne i ljepša s obzirom da je riječ o potpuno novom naslovu u cRPG žanru

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?