HCL.HR

U ratnoj igri Medic: Pacific War igrat ćemo ulogu terenskog bolničara

Stjepan Fikter 20.07.2021.   •   1 komentara


Trailerom koji najavljuje Kickstarter kampanju, nesvakidašnji ratni naslov Medic: Pacific War nudi nam odgovor je na pitanje kako bi izgledao film Hacksaw Ridge u igrivom obliku.

“Ratna igra u kojoj se ljudima pomaže, umjesto da se po njima puca.” – tako developeri opisuju Medic: Pacific War, nadolazeći naslov pod blagoslovom sveprisutne tvrtke PlayWay. Neobična je to ratna igra, a još je čudnije i to da će svoju sreću tražiti na Kickstarteru premda već ima dogovorenog izdavača. U bilo kojem slučaju, igra koja poprilično podsjeća na film Hacksaw Ridge stavit će nas u ulogu američkog bolničara u Drugom svjetskom ratu.

Naš zadatak bit će pronalazak ranjenih vojnika na bojištu, krpanje rana istima koristeći različitu opremu, te u konačnici spašavanje života prenošenjem vojnika na sigurno. Developeri najavljuju okruženja koja će se konstantno mijenjati, zbog čega ćemo cijelo vrijeme morati biti na oprezu. Također ćemo morati voditi i računa koliko opreme imamo jer iako je svaki život vrijedan, neće se moći svaki spasiti pa će trebati prepoznati tko je više ugrožen, a tko treba hitan tretman prije nego izgubi život.

Nije još poznato kada bi točno trebala započeti kampanja na Kickstarteru, ali na Steamu se kao termin izlaska navodi 2021. godina pa računamo da će to biti uskoro.

Komentari (1)

  • Vujo777

    20.07.2021 - 11:26

    E ovoj sam se igri veselio, bas mi je zanimljivo sto je ww2 a totalno drugacija uloga, bolnicar👌

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?