HCL.HR

Ubisoft najavio sljedeću Ubisoft Forward prezentaciju za E3 2021

Zoran Žalac 15.04.2021.   •   2 komentara   •   Industrija videoigara


Otkriven je termin nove prezentacije nadolazećih videoigara izdavačke kuće Ubisoft. Kako je ranije najavljeno, sljedeći Ubisoft Forward održat će se u sklopu digitalnog E3 sajma.

Izdavačka kuća Ubisoft obznanila je kako će njihova sljedeća digitalna konferencija biti održana 12. 6. u 21 sat po našem vremenu. Taj će Ubisoft Forward biti dio E3 sajma te će se emitirati s pristupom za sve zainteresirane gledatelje.

Iz Ubisofta nisu najavili što “donose” na novi Ubisoft Forward, ali to zapravo nije teško ni pogoditi. Planovi za prvu polovicu 2021. ionako su im se izjalovili pa od tri igre koje su planirali lansirati (Far Cry 6, Riders Republic i Prince of Persia: Sands of Time Remake) na kraju još nisu lansirali niti jednu. I sigurna je stvar da će neke od tih igara biti prikazane na spomenuti datum.

Osim njih, Ubisoft ima još igara o kojima dugo nismo ništa čuli niti smo ih vidjeli. Tu prvenstveno mislimo na Beyond Good and Evil 2 i Rainbow Six Parasite, ali i na sljedeću Splinter Cell igru koja je u razvoju već nekoliko godina – samo iz nekog razloga nikako da ju najave.

Francuska je tvrtka početkom ove godine također otkrila da u budućnosti planiraju raditi što više igara free-to-play formata, pa je prilično izgledno da će najaviti i nešto u tom stilu. Isto tako namjeravaju podržavati svoje najpopularnije multiplayer igre – Rainbow Six Siege te For Honor.

Komentari (2)

  • SanKa

    16.04.2021 - 09:40

    Gustavo Fring <3

  • Darko Gajic

    07.06.2021 - 21:24

    Nadam se da neće zabrljati kao sa Far cry 5

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?