HCL.HR

Ubisoft otvorio dva nova studija, vjerojatno da mogu raditi još veće otvorene svjetove

Zoran Žalac 20.04.2017.   •   4 komentara   •   Zanimljivosti


Francuska tvrtka Ubisoft učvrstit će svoj utjecaj u Njemačkoj. Novu podružnicu otvorili su u Berlinu, a dodatnu radnu snagu zapošljavaju i u Bordeauxu.

Ubisoft Vivendi

Ubisoft je jedna od tvrtki koja ima svoje studije i zaposlenike diljem svijeta. Iako matično pripadaju Francuskoj najjači tim im je u Kanadi, a za ispomoć imaju podružnice u Kini, Indiji, Singapuru, Ukrajini, Rumunjskoj, Srbiji, Španjolskoj, Engleskoj, Finskoj, Švedskoj, Italiji pa čak i na Filipinima. Od danas je lista studija obogaćena za još dva tima.

U Berlinu i Bordeauxu otvoreni su studiji koji će služiti za asistiranje u razvoju velikih Ubisoftovih franšiza. Nije poznato na čemu će raditi Ubisoft Berlin, no za Bordeaux se zna da će pomagati na Just Dance igrama, Steepu i Ghost Reconu.

Oba studija u prvoj bi godini poslovanja trebala zaposliti oko pedesetak ljudi, koji bi trebali biti zaposleni po svojim područjima ekspertize. Točnije rečeno, Ubisoft će slijediti dosadašnji model po kojemu segmente igara dijeli među studijima, npr. razvoj vožnje u Watch Dogsu prepuštaju Ubisoft Reflectionsu koji ima iskustva s Driver serijalom.

Označeno sa:

Komentari (4)

  • Dragan[MKD]

    20.04.2017 - 13:13

    Mislim da Ubi treba, kako se kaze to step up their game, videli smo kakvi mogu da budu, otvorene svjetove prosli mjesec sa HZD i Zeldu i to od rookies u ovaj zanr kao Guerilla Games i Nintendo. Ipak su onu pioneri ovog zanra, ocekivamo od njih malo vise inovacija.

  • hacksor1234

    20.04.2017 - 13:50

    Zaboravili ste Bugarsku anvesti, i tamo ima njihov studio,

  • 1oR

    20.04.2017 - 14:18

    Koga briga za UBISOFT sada,malopre je izasao prvi oficijalni trailer za Half-Life 3 !? Spektakularno izgleda

  • funky0308

    20.04.2017 - 16:55

    To im treba, jos veci svijetovi, jbs pricu i gameplay,, samo neka je veliko 😛

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?