HCL.HR

Ubisoftovci nešto muljaju oko nove Splinter Cell igre

Zoran Žalac 15.05.2019.   •   2 komentara


Nekoliko istaknutih zaposlenika Ubisofta poručilo je da rade na sljedećoj Splinter Cell igri. Doduše, ne zna se je li riječ o šali.

Najavu nove Splinter Cell igre čekamo kao ozebli sunce i znamo da nešto jest u pripremi. Međutim, Ubisoft stalno odugovlači prvo predstavljanje igre, a sada su krenuli i s nekim zbunjujućim informacijama. Naime, kreativni direktor The Divisiona 2, Julian Gerighty, na Twitteru je poručio kako radi na sljedećoj Splinter Cell igri s Danom Hayeem i Romanom Camposom Oriolom iz Ubisoft Montreala.

U slučaju da je ovo istina, novi Splinter Cell bio bi najveći kolaboracijski projekt u povijesti Ubisofta. Međutim, teško je zamisliti da tri velika studija paralelno rade na istoj igri. Uz to, Ubisoft Massive i Ubisoft Montreal tek su završili The Division 2 i Far Cry New Dawn. Istina je da Ubisoftovi studiji često surađuju na brojnim projektima, ali obično jedan veći studio predvodi razvoj, a manji studiji mu pomažu.

Službeno obrazloženje Ubisofta je da se radi o šali. No, pravu istinu znat ćemo najranije u šestom mjesecu. Ako sljedeći Splinter Cell ne bude najavljen ni nakon E3 sajma, jasno je da će fanovi još jednom pitati: zašto? S obzirom da se na Ubisoftovom druženju pio alkohol – možda je sve to od lošeg vina.

Označeno sa:

Komentari (2)

  • NeoGames

    15.05.2019 - 12:22

    Ako je tako neka bude na levelu kvalitete kojima igara

  • Black op

    15.05.2019 - 14:55

    #poruka@primljena#zasto#tolike###

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?