HCL.HR

Ugrabi ovaj vikend Saints Row serijal na velikom Humble sniženju

Ante Malenica 10.01.2015.   •   9 komentara


Siječanj je vrijeme za velike rasprodaje, a vlaku su se pridružili svima dobro poznati Humble te izdavač Deep Silver koji nude Saints Row igre po smiješno niskim cijenama.

Kažu da je siječanj mjesec velike depresije. Dok onim mlađima to pretežito bude zbog povratka u školske klupe, starije ulovi glavobolja zbog crvenila na tekućem računu. Doktori bi ovdje preporučili nekakav Aspirin ili posjet psihologu, no mi imamo bolje rješenje – Saints Row!

Ako ste do sada propustili ovaj uvrnut serijal (sram vas bilo), sada imate priliku da ispravite tu gamersku nepravdu. Deep Silver i do sada već svima dobro poznati Humble, ponudili su na Humble Storeu kompletni serijal (izuzev prvog nastavka) za smiješno male novce.

Tako će vas primjerice Saints Row 4 koštati svega 4,99 eura, što je manje novca od svote koju biste, recimo, dali za novi bon ili pizzu margaritu. Ako tražite bijeg od realnosti, društva i još kojeg sloja sala na trbuhu (dobro, ovo posljednje uzmite s dozom zadrške), isplati se tu posljednju kunu investirati u ovu open-world zabavu. Zašto, saznajte u našoj recenziji.

Komentari (9)

  • Seishin

    10.01.2015 - 16:19

    linkove ispravite, %22 na neku foru ide ispred

  • lukaboss

    10.01.2015 - 16:25

    Kad ce zlatni dabar najbolja igra godine

  • Phantom

    10.01.2015 - 17:54

    Igra u kojoj me WC-e solja napada i u kojoj je glavno oruzije gumeni vibrator i treba da je dzabe, u stvari, treba je povuci iz prodaje.

  • Jozija

    @mijo, 10.01.2015 - 18:42

    Hajde ne pretjerivaj.
    Igra nije napravljena s ciljem da bude ozbiljna (pogledaj ostale saints row igre).
    Meni osobno igra je zabavna (sto je i cilj igre, ne moze svaka igra biti ozbiljna).

    PS: od gumenog vibratora je bolja dubstep puska

  • Phantom

    @mijo, 11.01.2015 - 03:01

    Ma ko ne voli zabavnu igru, zar to i nije poenta kreiranja iste 🙂 Ali za neki moj licni ukus ovo nije zabavno na onaj nacin kao recimo sve zabavne igre 😀 Ovo mi je vise retardirano, zabavno isto ko sto su zabavni Indijski Blokbaster filmovi lol. Jednostavno mi ne pada na pamet kakve sam sve gluposti vidio od ove igre …:) Ali ok, ovo je samo moje licno misljenje, vase postujem u svakom slucaju. Lijep Pozdrav

  • Apocalypse4987

    @mijo, 11.01.2015 - 08:49

    i ja sam tako prića dok nisam isprova igru, i igra je puno više od gumenog dilda. puuuuuuno više

  • Phantom

    @mijo, 12.01.2015 - 00:39

    Ja cu ipak preskociti to ''puuuuuuno vise'' 🙂 Na kraju krajeva koga je briga za njega pored svih mega hitova posle njega i ovih sto treba da izadju 😉 Pozdrav

  • manjamax

    @mijo, 12.01.2015 - 19:19

    Probaj Saints Row 2. Nakon te igre, sve ostale SR igre će ti biti smeće. Kao obožavatelj igre od početka, Volition me je razočarao. SR2 je zadnji dobar Saints Row. 3 i 4 su glupe igre, s gumenim dildićima. Ajde i da su to ubacili, ali da su sastavili dobru priču i radnju i otvoreniji i bolji svijet, ne bih se ljutio.

  • Duksy

    @timi321, 10.01.2015 - 16:37

    riješeno, tnx 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?