HCL.HR

Ukradeni The Witcher 3 materijali, pazite se spoilera

nebel 23.06.2014.   •   4 komentara


Više dokumenata koji pojašnjavaju razvoj i dizajn The Witchera 3 pojavilo se na Internetu nakon neovlaštenog preuzimanja. CD Projekt RED moli igrače da si ne spoilaju igru istim materijalom.

Premda smo svi žedni i gladni novih materijala iz CD Projektova hita The Witcher 3: Wild Hunt, danas smo dobili materijale koje baš i ne bi bilo zgodno pogledati. Naime, jednom od dizajnera Witchera 3 ukradeni su višestruki dokumenti s Google Drivea, a u njima se nalazi dosta informacija koje su potencijalni spoileri. Dokumenti su se odmah proširili na Redditu i drugim Internetskim prostranstvima, a CD Projekt RED brzo je reagirao i zamolio fanove da si ne uništavaju doživljaj igranja tako što će pogledati dokumente koji sadrže opise raznih završetaka igre, čudovišta koja se susreću i sl.

Mi vam dakako nećemo ništa spoilati, ali evo nekih zanimljivih informativnih činjenica koje smo dobili s ovim materijalima. Igra po svemu sudeći ima 64 različite vrste neprijatelja, dok se broj pjesama vrti oko impresivne 174 skladbe. Mapa u igri navodno će biti podijeljena na pet dijelova, od kojih je jedan i otok Ard Skellig, velik oko 64 kvadratna kilometra. Igra će također sadržavati i pomorske bitke.

The Witcher 3: Wild Hunt planiran je za 25. veljače u izdanjima za PC, PS4 te XBO. Na nedavnom E3 sajmu imali smo prilike po prvi put vidjeti igru u akciji, a nešto ranije dobili smo uzbudljivi trailer s kojim je čekanje na igru postalo još teže.

Komentari (4)

  • maxim.x

    23.06.2014 - 13:37

    Bas bezveze, ne znam tko bi si zelio spoilati ovakvu igru.

    • Tucaros

      @maxim.x, 23.06.2014 - 14:24

      Uvjek se nade par specijalaca …

  • oskullop

    23.06.2014 - 13:43

    aha ukrali .

    • SenkeM

      @oskullop, 23.06.2014 - 14:20

      Mislim da se u kredibilitet CD Projekta ne treba sumnjati..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?