HCL.HR

Ultimate Epic Battle Simulator 2 želi prikazati više od milijun likova odjednom

Josip Klanfar 01.02.2021.   •   0 komentara


Ultimate Epic Battle Simulator već je zastarjeli benchmark jer nije bilo preporučljivo stavljati više od 100 tisuća likova u tu igru. Nastavak će ukloniti tu limitaciju.

Ako vas je iz nekog razloga zanimalo je li Chuck Norris jači od 10 tisuća vojnika, odgovor vam je dao naš Igor u komentaru igre Ultimate Epic Battle Simulator, koju se na Steamu nedavno mogao nabaviti besplatno. Međutim, ako ste se pitali je li Chuck Norris jači od milijun vojnika, a prvi dio vam nije mogao dati odgovor – za to valjda služe nastavci.

Ultimate Epic Battle Simulator 2 stiže nam na PC ove jeseni, a kako developer kaže, moći ćete staviti praktički neograničen broj likova u simulaciju. Osim toga, ovaj nastavak imat će sav sadržaj kao originalna igra, što uključuje perspektivu iz prvog lica, sandbox element, ali nam donosi i kampanju kao novost.

Vama za sada ostavljam da maštate kakva će kampanja točno biti, a ako vas zanima kako izgleda kad se milijun i tristo tisuća likova nalazi na bojištu – u isto vrijeme, pogledajte najavni trailer.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?