HCL.HR

Uncharted: The Nathan Drake Collection bit će lakši, ali i teži od originala

Zoran Žalac 18.08.2015.   •   1 komentara


Naughty Dog otkrio je kako će nadolazeći Uncharted: The Nathan Drake Collection imati tri nova moda, kao i mogućnost da u kampanji zaigramo s bucmastim Drakeom.

Vjerujemo da bi Uncharted: The Nathan Drake Collection sa svoje tri vrhunske igre po cijeni jedne bio isplativ paket čak i da ne donosi ništa novo. Međutim, Naughty Dog i Bluepoint Games potrudili su se da ovoj velikoj kolekciji dodaju neke nove stvari. Ranije je najavljeno da će to biti ujednačen sustav borbe u svim igrama, podrška za 1080p/60 fps, fotografski mod, novi trofeji itd.

Sada je pak najavljeno da će igre sadržavati tri nova moda. Prvi je Explorer, a riječ je o modu za početnike u kojemu je težina igre uvelike olakšana. Zatim slijedi Speed Run mod koji zapravo nije ništa posebno, ali vam mjeri vrijeme prelaska koje potom možete usporediti s vremenima drugih igrača. Naposljetku, tu je Brutal Difficulty mod koji će biti teži od najtežeg ponuđenog (Crushing Difficulty), a otključat će se prelaskom svih igara na njemu.

A da taj prelazak ne bi bio sasvim dosadan čak i ako ste već ranije završili Drakeove avanture, sada ćete mu moći svjedočiti koristeći jedan od 65 skinova za glavnog lika, uključujući i Doughnut Drakea.

Uz ovu najavu Naughty Dog je pripremio i trailer o priči same igre, pa ako ste nostalgični svakako pogledajte kako stari klasik izgleda u FullHD-u i glatkih 60 sličica po sekundi. Uncharted kolekcija izlazi 9. 10. ove godine ekskluzivno za PlayStation 4.

Komentari (1)

  • InDy4962

    18.08.2015 - 15:10

    Good old days…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?