HCL.HR

Uskoro kreće testiranje originalne Halo igre za PC

Zoran Žalac 20.01.2020.   •   2 komentara


Halo: Combat Evolved u Anniversary izdanju uskoro će se pojaviti na PC platformi, za početak u fazi testiranja.

Prošlog mjeseca igrači na PC-u mogli su se iznova upoznati s Halo franšizom uz Halo Reach, naslovom čija je radnja kronološki najranija u Halo univerzumu. Bila je to uvertira za dolazak ostatka serijala na PC, a sljedeći na redu je Halo: Combat Evolved (Anniversary Edition).

Na službenom Halo forumu najavljeno je kako će testiranje beta verzije te igre krenuti u drugom mjesecu 2020. Testirat će se ključni komadi sadržaja, što znači i single-player kampanja, co-op podrška te multiplayer i progresija u istome. Broj korisnika koji će testirati igru bit će ograničen, a za sudjelovanje trebate biti prijavljen kao Halo Insider.

Ovo u prijevodu znači da punu verziju igre Halo: Combat Evolved Anniversary Edition na PC-u možemo očekivati ovoga proljeća. Neće to biti prvi put da se originalni Halo iz 2001. pojavljuje na PC-u, ali će biti prvi put da se Anniversary Edition iz 2011. pojavljuje na toj platformi.

Sigurno je da pucačina iz 2001. danas neće izazvati oduševljenje kao prije 19 godina, pogotovo jer je Halo uvijek bio dizajniran primarno za Xbox konzole, ali svakako je pohvalan Microsoftov plan da Halo učini dostupnim i na PC-u, nakon svih ovih godina.

Komentari (2)

  • Agent

    20.01.2020 - 09:44

    Halo: Combat Evolved sam igrao često u školi kad ništa zahtjevnije nije mogao pokrenut,ali sam uživao u toj igri,sa društvom

  • vragec25cro

    20.01.2020 - 13:04

    Na xone mi se svidjelo u Halo 1 i 2 kak si mogao u novijoj verziji s jednim pritiskom tipke igrati u starom ili novom ruhu.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?