HCL.HR

Uwe Boll vas treba kako bi snimio Postal 2 film

Renato Pedišić 29.08.2013.   •   4 komentara   •   Zanimljivosti


Poznati njemački filmaš Uwe Boll, koji se proslavio lošim filmskim adaptacijama videoigara Alone in the Dark, Far Cry, BloodRayne i drugih, sada treba vašu pomoć u izradi Postal 2 filma.

Uwe Boll, poznati njemački filmaš i dobitnik nagrade Zlatna Malina za režiju, osoba koja stoji iza loših filmskih adaptacija videoigara Alone in the Dark, Far Cry, BloodRayne, Dungeon Siege i drugih, sada traži vašu pomoć kako bi u djelo proveo ideju o Postal 2 filmu.

Boll je inače i autor filma Postal koji se s pričom istoimene igre doticao tek u nekim osnovnim stvarima, ali je u globalu ponudio osjetno različitu radnju od događaja iz videoigre. Dobivši mješovite kritike, Postal se danas smatra osrednjim naslovom koji će eventualno zadovoljiti fanove igre i njena smisla za (crni) humor.

Bilo kako bilo, bez obzira na kritiku i usprkos svima, Boll namjerava napraviti nastavak za koji mu treba pomoć dobrih ljudi debelih novčanika koje namjerava pronaći upravo među fanovima svojega opusa. Njegova Kickstarter kampanja za film od vas moli 500 tisuća američkih dolara koji bi se trebali skupiti unutar 60 dana. U trenutku pisanja vijesti Bollova je akcija uspjela prikupiti 4057 dolara, a do kraja njenoga trajanja ostalo je još 59 dana.

Uwe Boll obećava kako će sav prikupljeni iznos ići za kokain zvijezdama filma pa znate da donacijom činite dobru stvar za cijelo čovječanstvo. Ostatak informacija saznajte u videu putem kojega će vam se osobno obratiti tko drugi nego slavni gospon Boll.

Komentari (4)

  • manfromshadow

    29.08.2013 - 11:29

    njegovi filmovi su teška koma

  • snooker

    29.08.2013 - 11:46

    dobra slika haha

  • Shicko

    29.08.2013 - 16:54

    Donira sam 10 dolara, čisto zato šta shvačan da njegove filmove se nemože svatit.

  • goldfinger

    30.08.2013 - 07:59

    Može dobit lizalicu,a ne pare…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?