HCL.HR

Uz dugo očekivanu Dota 2 nadogradnju stigao je i novi heroj Primal Beast

Stjepan Fikter 24.02.2022.   •   2 komentara


Nova Dota 2 nadogradnja predstavila nam je novog heroja s kojim smo se već susreli tijekom prošlog Battle Passa.

Nakon završetka The Internationala posljednjih je godina uvijek stizala nadogradnja čiji je cilj bio osvježiti Dotu 2. S obzirom da pandemija i dalje traje, prošle godine najznačajniji Dota 2 turnir održan je kasnije nego inače što je utjecalo i na nadogradnju koja se je očekivala nakon što pobjednički tim podigne Aegis.

Četiri mjeseca kasnije, nadogradnja 7.31 je dostupna i možda nije toliko značajna koliko se je očekivalo s obzirom na kašnjenje, no stiglo je dovoljno promjena da igra dobije dodatni sloj noviteta.

Prvi i najveći novitet je Primal Beast heroj kojeg smo u ponešto drugačijoj formi vidjeli tijekom trajanja posljednjeg Battle Passa. U igrivoj formi nema sve vještine kojima smo svjedočili, no Valve ga klasificira kao izdržljivog inicijatora koji može onesposobiti protivničke, ali i prijateljske heroje.

Drugi novitet odnosi se na promjenu Techiesa, heroja za kojeg dosta igrača nema pristojne komentare. Hoće li promjena bombaša ublažiti pogled na tu ekipu? Za sada je još rano imati ikakve pretpostavke po tom pitanju. Džungla na mapi je također dobila novitete u obliku novih neutralnih jedinica, a tu su promijene na samim herojima te predmetima.

Za one željne više detalja, može se pogledati službena stranica jer kako je to običaj, treba dosta skrolanja za pregledati sve izmjene.

Označeno sa: , ,

Komentari (2)

  • JCD-Bionicman

    24.02.2022 - 22:51

    Eh, odustao sam ja od te igre..ima već više od pola godine..
    Sumnjam da ću se vratiti ali ovi novi heroji koje ubacuju su mi nekako meh..

  • Ki-ya Karate Monster

    25.02.2022 - 16:16

    <3

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?