HCL.HR

Valheim dobio korisno ažuriranje, sada je na 4 milijuna prodanih primjeraka

Zoran Žalac 25.02.2021.   •   2 komentara


Popularna igra preživljavanja Valheim dobila je svoje prvo značajnije ažuriranje nakon izlaska, a developeri su se pohvalili i novim uspjesima.

Valheim je u prvih 20 dana zaigralo više od četiri milijuna igrača. Bez brige – ne planiramo pisati svaki put kad igra dosegne novi milijun u prodaji, samo je zgodno za spomenuti. Glavna novost za danas zapravo je ta što je Valheim dobio novo ažuriranje s nekim ključnim značajkama.

Kao prvo, dodana je podrška za izvođenje pomoću Vulkan API-ja. Još uvijek je eksperimentalna i možete ju uključiti tako da pod Launch Options na Steamu dodate “-force-vulkan” (bez navodnika). Po prvim testiranjima, igra preko Vulkan API-ja radi malo bolje, odnosno ima stabilniji framerate.

Kao drugo, napokon je popravljen dosta značajan problem brisanja svijeta ako je igrač izlazio iz igre kombinacijom ALT+F4. Od sada napredak neće biti izbrisan ako igrač na taj način ugasi igru.

Kao treće, obračuni s boss protivnicima od sada će biti malo teži. Kako kažu developeri, igrači su boss protivnike do sada eliminirali suviše lako pa su ih morali malo osnažiti.

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • burgi

    25.02.2021 - 19:45

    slijedi odgovor ubisofta za mjesec dana,3 tjedna,dva…

  • 312AE

    26.02.2021 - 09:07

    Ooo haa, pa neznam baš, nisu baš tolko laki bossovi. Sve ovisi dali si si craftal dobro oružje i equipment,a ne gleda svako guidove po internetu. No dobro, svakak budu mjenjali balance igre.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?