HCL.HR

Valve će ipak mijenjati karte Artifacta

Filip Zorić 22.12.2018.   •   0 komentara


Ekipa iz Valvea nije planirala često uvoditi promjene za karte Artifacta jer igrači cijene njihovu nepromjenjivost. Međutim, to će ipak učiniti u novoj zakrpi za igru.

Kartaške igre nisu najlakša stvar za balansirati. Uvijek postoji šansa da neka karta bude puno jača od očekivanog. Zbog toga tvorci digitalnih kartaških igara često pokušavaju zakrpati greške i izmijeniti problematične karte. Valve je isprva odbio takav pristup za svoju igru Artifact, poručivši da će promijeniti karte jedino kad to baš bude potrebno. Razlog je bio taj da je Valve mislio da igrači cijene nepromjenjivost karata.

Međutim, izgleda da su odlučili kako će od sada češće uvoditi promjene za karte. Na stranici igre su poručili kako nepromjenjivost jednostavno nema dovoljno prednosti u usporedbi s nedostatcima. Tako su u novom ažuriranju izmijenili karte kao što su Axe, Bloodseeker, Cheating Death i ostale. Igrači koji su kupili ove karte će ih moći prodati Valveu za njihovu najvišu postignutu cijenu u 24 sata prije objave na stranici Artifacta.

U novom ažuriranju ćemo još vidjeti i nekoliko ispravaka te novi sistem leveliranja. Ovaj sistem će dopustiti igračima da ostvaruju napredak kroz obične pobjede, zasebne nagrade i bonuse koji su dani svaki tjedan. Također ćemo u igri moći ostvariti napredak u obliku ocjena za našu vještinu. Svatko će dobiti ocjenu od 1 do 75 koja ne može biti snižena, ali će te brojke biti resetirane na kraju sezone.

Označeno sa:

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?