HCL.HR

Valve će vas uskoro tražiti vaš broj telefona ako želite igrati ranked mečeve u Doti 2

Juraj Bevandić 21.04.2017.   •   4 komentara


Kako bi se pobrinuli da igrači ne igraju s nekoliko različitih računa, Valve će početi za ranked mečeve Dote 2 tražiti naše brojeve telefona. Možda nas i tuže mami ako budemo zločesti.

Dota 2 mobitel

Valve se odlučio na niz promjena u pogledu online usluga popularne Dote 2. Znamo da će neke igrače razveseliti povratak Solo Queuea koji garantira igru protiv ostalih solo igrača, a novi matchmaking sustav za partyje će uzeti u obzir i prosječnu vještinu skupine i njenih pojedinaca koji su možda znatno bolji ili lošiji. Detaljnije pročitajte na službenom blogu.

Nama je za oko zapela promjena vezana uz ranked mečeve za koje se Valve brine da su narušeni igračima koji igraju s više korisničkih računa. Kako bi to ubuduće spriječili uveli su zahtjev da sve igrači koji žele igrati ranked mečeve moraju uz svoj račun povezati broj telefona i to već do 4.5., inače nećete moći igrati ranked mečeve dok to ne učinite.

Ako promijenite broj telefona možete ukloniti stari i odmah staviti novi, ali stari broj se ne može koristiti na nekom drugom računu iduća tri mjeseca, što osigurava da igrači ne bi jednostavno ponovno prebacivali račune. Također, izgleda da se mora raditi o pravom broju telefona kod nekog teleoperatera, jer Valve neće prihvaćati brojeve dobivene preko određenih online usluga.

Komentari (4)

  • GTA222

    21.04.2017 - 15:36

    Kao da je kod nas teško dobit SIM karticu sa drugim brojem.

    • funky0308

      @GTA222, 21.04.2017 - 16:58

      Haha… Taman sam krenuo to napisati. Iako, u poprilicnom broju zemalja ne mozes dobiti SIM karticu, makar je i na kiosku kupovao, bez osobne i registracije broja. Ali generalno, sa Ebaya kupis 100 kartica za 3 dolara 🙂

  • oetam

    21.04.2017 - 17:02

    Mislim da s ovime nisu ništa napravili.
    Napravili su to radi onih koji kupuju druge račune. Kad dobiš u 4k igraća koji ne zna kak se shop otvara a kamoli išta drugo :S

  • MaliMicek

    21.04.2017 - 22:33

    Oho umjesto report Valvu ide report starcima hahah

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?