HCL.HR

Vani je My Time At Portia, krenulo je seosko preuređenje

Pero Mlinar 17.01.2019.   •   4 komentara


Nakon duljeg vremena provedenog u early accesu, izašao je My Time At Portia – post-apokalitični naslov u kojemu gradite farmu.

Što je My Time At Portia? Ako ne znate, pogledajte sliku gore i prevarit ćete se (vjerojatno). Možda izgleda idilično, ali My Time At Portia zapravo je post-apokaliptični je naslov kojemu gradite svoju farmu, zabavljate se, plešete s drugim igračima ili ih tučete u šarenom gradiću Portia. To je jedna od onih igara koja cijeni vašu kreativnost u osmišljavanju aktivnosti, sandbox naslov u kojemu je na vama i drugim igračima da fikcionalni dan popunite kako želite. Jer sadržaja ima, samo je pitanje znate li ga iskoristiti.

Na igri je radio studio Pathea u kojemu kažu da su glavnu inspiraciju za nju pronašli u uradcima japanskog anime studija Studio Ghibli. Misli se tu jasno prvenstveno na vizualni identitet. Igra je jedno vrijeme bila u early accessu, ali sad je napokon izašla u punoj verziji što je popraćeno trailerom koji vam može poslužiti kao dodatni izvor informacija. Igra se na Steamu i Epic Storeu trenutno prodaje po cijeni od 30 eura.

Komentari (4)

  • strahinja22

    17.01.2019 - 11:17

    Igra je toliko dobra, da sam je igrao punih 7 minuta…

  • SanKa

    17.01.2019 - 15:21

    igra za terapijsko opuštanje

  • VolpiNar

    17.01.2019 - 16:34

    ova igra je vrh :O

  • Samurai7779

    17.01.2019 - 20:52

    Fenomalna igra. Volim ovakve naslove.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?