HCL.HR

Vanzemaljci stižu u Armu 3 i donose brojne igračke za igrin sandbox mod

Hrvoje Smoljić 20.06.2019.   •   1 komentara


Uz već najavljenu Contact ekspanziju, u Armu 3 stiže hrpa besplatnog sadržaja koja će zasigurno razveseliti brojne igrače, a naročito kreatore modova.

Bohemia Interactive prošli je mjesec najavila spin-off eskpanziju za Armu 3 smještenu u vrijeme prvog kontakta s vanzemaljcima. Ta će ekspanzija, prikladnog naziva Arma 3 Contact, osim sci-fi kampanje sa sobom donijeti čitavu hrpu novog sadržaja.

Ako ste propustili najavu, priča će vas staviti u čizme NATO-vog kontrolora dronova i donijet će autentično Arma iskustvo. To znači poprilično realističan vojni pristup fantastičnom scenariju kao što je dolazak vanzemaljaca. U gameplay smislu to podrazumijeva, uz ponešto pucanja i neke druge aktivnosti poput istraživanja i proučavanja vazemaljske tehnologije.

Uz navedeno, u igru dolazi i nova mapa koja se proteže na čak 164 kvadratna metra izmišljene istočnoeuropske države imena Livonia. Tu su naravno i nova oružja, nova frakcija i nova vozila koja uključuju i traktor. Uz sve to, na datum izlaska ekspanzije – 25. 7., dolazi i hrpa besplatnog sadržaja i novih elemenata za igrin sandbox koje će maštoviti moderi moći koristiti za izradu vlastitog sadržaja.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • NeoGames

    21.06.2019 - 00:31

    Cek cek cek
    Sandbox mode ili mod
    Uvijek se zbunim oko ove igre

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?