HCL.HR

Vanzemaljci stižu u Armu 3

Stjepan Fikter 24.05.2019.   •   2 komentara


Izgleda kako su u kreatori Arme našli način za opravdati ponekada ludu fiziku unutar igre u kojoj objekti znaju plutati zrakom – krivi su posjetitelji iz svemira.

Arma 3 Contact ekspanzija

Kreatori Arme 3 nastavljaju s proširivanjem dostupnog sadržaja. Od 25. 7. imat ćemo prilike zaigrati novu single-player kampanju u obliku Contact ekspanzije unutar koje ćemo upoznati posjetitelje iz svemira. Naime tijekom vojne vježbe u Livoni, što je usput i naziv nove mape, susrest ćemo se s vanzemaljskom prisutnosti te kroz First Contact set misija sudjelovati u borbenim istraživanjima, elektroničkom ratovanju te primjenjivati terensku znanost.

Sve to će se odvijati na novom terenu veličine 163 kvadratna kilometra s istočno europskom atmosferom gdje će nas dočekati guste šume, široka otvorena polja i zanimljive znamenitosti. Naime radnja se odvija u već spomenutoj Livoniji koja dijeli granice s još četiri nacije među kojima je ruska enklava Kalinjingrad te Bjelorusija.

Tako će se sandbox okruženju Arme 3 pridružiti i dvije nove vojne frakcije: obrambene snage Livonije te ruski Spetsnaz uz prisutne standardne NATO i CSAT snage. Uz to, bit će dostupno i pet novih oružja uz dva nova vozila. Jedno od njih je ED-1 u nekoliko varijacija, a riječ je o robotu koji se može kretati kompleksnim terenom. S druge strane, bit će dostupan i traktor.

Nova oprema u obliku odijela za kemijsku, biološku, radiološku i nuklearnu obranu također će biti dostupna i to u nekoliko boja. Od spravica možemo očekivati Spectrum Device koji će se koristiti za znanost, ali i elektroničko ratovanje. Ipak, za pravu obranu od aliena moći ćemo koristiti i aluminijsku kapu.

Cijena nove ekspanzije postavljena je na 24,99 eura s time kako je trenutačno popust od 10% pa se može kupnjom prije izlaska uštedjeti dva i pol eura.

Komentari (2)

  • SeaNN

    24.05.2019 - 23:32

    Hype bit ce ovo dobar dlc, pogotovo sto ce pomoci mod devovima sa assets i ostalim stvarima

  • robertino1985

    25.05.2019 - 23:07

    Ako koga zanima Livonija (let. i lit. Livonija, est. Liivimaa) nije izmišljeno ime nego pravo. A radi se o prostoru današnjih pribaltičkih državica

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?