HCL.HR

Večeras se održava Game Awards, obećava najave desetak novih igara

Zoran Žalac 05.12.2014.   •   0 komentara


Najrazvikanija dodjela nagrada za najbolje videoigre u godini na izmaku održava se kasno noćas po našem vremenu. Provjerite isplati li se ostati budan zbog iste.

Bivši VGX i VGA od ove godine postao je The Game Awards, ali je zadržao svoje glamurozne aspiracije pa obećava sve i svašta, i to u nama nepovoljnom terminu – noćas u tri sata. Ne znamo hoće li organizacija biti išta bolja od proteklih godina (koje su bile svojevrsni debakli za čitavu industriju), ali organizator Geoff Keighley ponovno se potrudio da složi show u kojemu su premijere novih igara i novih trailera za već najavljene igre puno zanimljivije nego aktualna dodjela nagrada za igre ove godine.

Keighley je i ove godine došao do novih ideja za show – popratnu glazbenu temu za dodjelu nagrada skladao je skladatelj glazbe za Halo serijal, nagradni kipić dizajnirao je WETA Workshop koji je radio na dizajnu LOTR filmova; a za segment glazbe uživo angažiran je bend Imagine Dragons. To su stvari koje vas vjerojatno manje interesiraju, no evo što očekivati od onog zanimljivog dijela.

Ranije je potvrđeno kako ćemo vidjeti trailere za Metal Gear Solid Online, Adr1ft, No Mans Sky, The Witcher 3, Bloodborne, The Order: 1886 i King’s Quest. Potvrđeno je također kako ćemo dobiti deset premijernih najava novih igara. Među njima, međutim, neće biti nijedna Xbox One ekskluziva, a bome ni Fallout 4, poručili su iz Microsofta i Bethesde.

Game Awards moći ćete streamati noćas na Gametrailersu, a vjerojatno i na Twitchu. Najave, međutim, ne bi trebale stati na tome. Odmah poslije Game Awardsa, 6. i 7. prosinca održava se PlayStation Experience, koji ćete također jednim dijelom moći pratiti putem Twitcha.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?