HCL.HR

VIDEO: Iako je još u pre-alphi STRAFE izgleda vraški zabavno

Juraj Bevandić 13.02.2015.   •   6 komentara


Kickstarter kampanja za STRAFE traje još pet dana, a prve snimke iz pre-alphe izgledaju obećavajuće.

Poslastica za sve PC nostalgičare u novom videu dokazuje da Pixel Titansi znaju što rade. Njihov FPS naslov STRAFE stvarno izgleda kao zabavna i brza pucačina starog kova. Leveli se stvaraju proceduralno tijekom igranja garantirajući drugačije iskustvo u svakom prolasku, pa igra ne bi trebala brzo dosaditi.

Borba podsjeća na rane FPS igre poput Dooma, a iako grafički namjerno izgleda kao nešto iz tog doba, primjetne su razne moderne ideje pri izvedbi animacija i sučelja. Zanimljivi dodaci koji bi trebale začiniti gameplay poput opasne krvi pojedinih protivnika i bačvi umjesto granata. Pogledajte gameplay i imajte na umu da se deveoperi vole šaliti da smo u 1996. godini.

Ako je video i u vama probudio nostalgičara za starim FPS-ovima, o projektu više možete pročitati na njihovoj Kickstarter stranici – obavezno pogledajte glavni Kickstarter video, urnebesan je.

Komentari (6)

  • Branjo84

    13.02.2015 - 18:21

    Gledao sam ovo vec na gamereport,tesko ce ovo da skupe malo je ostalo dana.

  • Kinaivan

    13.02.2015 - 19:54

    Izgleda dobro, vidjet cemo.

  • MoGaming

    13.02.2015 - 21:35

    respect za old school pucacine al kad se igre prave da budu kao old school uzme se koncept igranja a ne i grafika,promašaj teški je ovo…

    • Wingmaker

      @MoGaming, 13.02.2015 - 21:45

      Možda je to eksperiment ;P

  • Rippaa

    13.02.2015 - 22:39

    Quake 😀

  • Apocalypse4987

    14.02.2015 - 07:08

    ovo forsiranje retro igara mi je skroz hipsterski, ono namjerno stave piksele od pola kvadrata, i onda kad izađu minimalni zahtjevi traže neku zvijer ok PC-a. Ako se zaželim dobrih starih retro igara, odigrat ću duke nukema, doom, blood, sin, unreal (tournament i obični) i ponovno blood jer je igra brutalno dobra. Kažu nije sve u grafici, nešto je u gameplayu i priči, al opet grafika je bitna stavka i triba barem približno pratit korak s vremenom.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?