HCL.HR

VIDEO: Magicka 2 trailerom ismijala trailere

Luka Pleša 06.05.2015.   •   0 komentara


Pieces Interactive u novom traileru za svoju nadolazeću akcijsku avanturu Magicku 2 ismijava popularne prakse u trailerima za ostale igre. Jer to je Magicka.

Magicka 2 za svega dvadesetak dana stiže na PC i PlayStation 4 pa evo par riječi o tom nastavku za sve vas kojima je jedinica proletjela ispod radara. A znamo da vas ima. To vam je kooperativna fantazijska akcijska avantura s pričom o četiri čarobnjaka koji pokušavaju očistiti svijet Midgard (inače devastiran čarobnjačkim ratovima) od svakojakog zla.

Kao i u prvoj Magicki, kombiniranje raznih magija (water, life, shield, cold, lightning, arcane, earth i fire) uz kooperativni gameplay glavne su značajke, baš kao i dobar smisao za humor koji je debelo protkan kroz cijelu igru. Jedna novost koju donosi dvojka su Artifactsi, neka vrsta modifikacije cijele igre koja će omogućiti, kako sami developeri kažu, ‘Dibble-Dub-Re-Replay-Plibble-Dibity™. Logično.

Magicka je poznata po nekonvencionalnim i humorističnim trailerima, tako da ni ovaj posljednji koji ismijava ostale trailere nije iznimka.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?