HCL.HR

Videoigra o napuštenom psiću dolazi s crnom rupom depresije

Petra Rukav 05.01.2018.   •   3 komentara


Till The Dawn, Waiting oslikat će nam suosjećajnu priču o borbi i usamljenosti napuštenog ljubimca, koji unatoč svemu ostaje lojalan. Ako se prije ne ugušimo u suzama.

till the dawn waiting

Za nešto manje od tjedan dana na Steamu će osvanuti jedna nova igra koja nam u svojoj suštini želi poručiti da kućni ljubimci, napose psi, nisu božićni poklon već su doživotni najbolji prijatelji. Naime, 12. 01. izlazi Till the Dawn, Waiting, narativno iskustvo koje trebamo proživjeti iz perspektive napuštenog psića koji se bori za vlastiti život.

Čitava priča vrti se oko ljubimca imena Barney, koji pati od straha i usamljenosti nakon što ga je njegov vlasnik ostavio bogu iza nogu. Jadni i odbačeni psić nastoji preživjeti odvajanje od čovjeka u kojem je vidio sve i dok ga urođeni osjećaj odanosti tjera da zaboravi patnju koja mu je nanesena u isto vrijeme ga tišti osjećaj izdaje.

Till the Dawn, Waiting izaziva posebnu vrstu depresije kojoj nitko ne može umaknuti osobito jer se priča zasniva na istinitom događaju koji se odvio tijekom smrtonosnog uragana Irma prošle godine.

Ove noći posebno zagrlite svog pesonju.

Označeno sa:

Komentari (3)

  • Rakun

    05.01.2018 - 20:39

    Ne razumijem ljude koji mogu napustiti pesa. Što se same igre tiče, mogli su se malo više potrudit oko grafike, barem mu napraviti lice da dobije na izražajnosti. Tako bi i doživljaj bio snažniji.

    • bruc400

      @Rakun, 09.01.2018 - 19:09

      Slažem se!

  • JokeZ

    05.01.2018 - 22:06

    what d fak is dis

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?