HCL.HR

Vlasnici PS VR-a ovog vikenda mogu besplatno taktizirati uz prošlogodišnju pucačinu

Pero Mlinar 17.01.2019.   •   11 komentara


Ovaj vikend besplatno će se nuditi Firewall Zero Hour, jedna od boljih timskih pucačina u virtualnoj stvarnosti.

Firewall Zero Hour mrežna je taktička pucačina u virtualnoj stvarnosti koju je od osmog mjeseca prošle godine zaigralo više od milijun igrača. Kvalitetan je to naslov koji se svidio većini onih koji su ga isprobali, a oni koji nisu ovaj će vikend to moći učiniti posve besplatno. Od 18. do 20. 1. Firewall Zero Hour u cijelosti će bez naknade moći preuzeti i isprobati svi pretplatnici PlayStation Plusa. U tom periodu, dostupni će za igru biti svi modovi unutar igre, bez ikakvih ograničenja. Doduše, radi se samo o isprobavanju te igra ne ostaje u trajnom vlasništvu.

Dobro, jedno ograničenje s kojim će se zainteresirani igrači sresti jest posjedovanje PlayStation VR seta koji je nužan za igranje. Osim toga, Firewall Zero Hour igra se u timovima od četiri igrača, ali s obzirom na trenutnu popularnost igre – to je najmanji problem. Ako vam se igra svidi, na PlayStationovoj trgovini može je se nabaviti za 150 kn.

Komentari (11)

  • bozicni_zeko

    17.01.2019 - 09:42

    Po meni najbolja takva igra za VR. Jedino bi uz nju stavio Farpoint, makar je to nešto drugo. Ma, odlična stvar, pogotovo sa aim kontrolerom. 2d zaslon se sa time ne može mjeriti. Malo treniraš sa botovima pa igraš sa stvarnim ljudima. Ma, ova igra je najbolji potencijal VR pucačina. Za nekih 10ak godina kada grafika bude na razini nitko više neće igrati 2d FPSove. Nema šanse. Budućnost je tu. Klimava ali je tu.

  • maniacx

    17.01.2019 - 10:51

    jel netko tu ima iskustva sa PSVR-om? ja se mislim uložiti u VR, i čini mi se ovaj za plejku najpovoljniji…sad, kakva su iskustva ne znam, pa bi volija čut šta vi kažete…da pričekam i skupim malo više za neki drugi VR sa PC-em ili? al mora bi i PC upgradeat debelo da bi moga VR na njega…ugl…konfuzija…

    • livas81

      @maniacx, 17.01.2019 - 15:09

      ja sam ga uzeo kad je došao u hr i masno sam ga platio 3800kn sa kamerom i to bez move kontrolera. mislim da sada za te pare kolko košta nemaš se šta razmišljat. ako imaš ps4pro još bolje

    • Count de Money

      @maniacx, 19.01.2019 - 01:26

      Nedavno se mogao kupiti set sa kamerom i “igrom” za 1.500kn. za te novce je vrh! Totalno drugačije igranje.

    • moordrak

      @maniacx, 22.01.2019 - 14:55

      Da se sada tu ne raspisujem, pročitaj ovu temu na HCL forumu za više informacija. Što se igara tiče, generalno, igre nisu velike i opširne već samo dobro osmišljene i zarazne za igranje. Za početak preporučujem simpatični Astro bot rescue mission. Preko 20 različitih staza sa različitim maštovitim izazovima potrajati će satima!

  • Avenger

    17.01.2019 - 15:45

    VR ima samo jedan problem, a to je nedostatak igara, imas odlicnu Arizona sunsine i Farpoint za odigrat, ostalo su sve poluproizvodi sa jako malo igrivog sadrzaja, vecina je digitalna i kosta izmedju 150-250kn ali odigras mozda sat ipo i to je to, mos samo ici ponovo igrat, ima recimo i Resident evil odlicna igra za VR ako volis horor, ali je to jos uvijek premalo igara, svi oni tenkovi,avioni i svemirske pi******e nisu bas nest, prvo izaziva mucninu nako mozda 15tak, min igranja…..kad igras vise onda i pomices tu granicu ali opet nije to toliko zanimljivo da se forsiras, ja sam max. igrao 4h u komadu i to stojeci na nogama i to poprilicno umori ali daje dobar dojam da si totalno u igri, i sad opet se vracam na ono prvo, nisam VR upalio nepamtim kad, a sve mi stoji na stalku i spojeno je…..samo da bar ima vise igara za taj AIM kontroler….. ovo cu isprobat pod obavezno, vec duze ovu igru zelim uzet l uvik nesto uleti….

    • livas81

      @Avenger, 17.01.2019 - 16:08

      e tu se s tobom slažem. igrice su definitivno pre skupe s obzirom da vecina njih dosta kratko traje ali uvjek možeš pričekati par mjeseci na neki sale.
      Ali da nema dobrog izbora nije točno evo samo nekoliko da nabrojim:
      -red matter
      -beat saber
      -tetris effect
      -astro bot
      -the persistence
      -star trek bridge crew
      -to the top
      -moss
      -apex construct
      -ultrawings
      -skyrim vr
      -doom vfr
      -sparc
      -superhot vr
      -rush of blood
      -headmaster
      -wipeout
      -statik
      -dirt rally
      -resident evil 7
      -farpoint
      i eto taj firewall. i to sam nabrojao samo kaj po meni valja znaći ima tu još hrpa toga a i tek smo ušli u 2019 koja bi mogla biti obecavajuca 😉

    • bozicni_zeko

      @livas81, 17.01.2019 - 20:04

      Slažem se. Čak ima puno odličnih igara s obzirom da je to prva generacija sony VR uređaja. A dodao bi i Batman VR. Zakon iskustvo. Osnovno ali ipak zakon

    • livas81

      @bozicni_zeko, 17.01.2019 - 20:43

      je je batman je super. kao što sam rekao Ima tu hrpa dobrih stvari s obzirom da je ovo novi hardver

  • maniacx

    18.01.2019 - 14:05

    Hvala svima na odgovorima 😀
    morat ću ga nekako uzet 😀

  • Count de Money

    19.01.2019 - 01:31

    Ima on još barem 2 cake.
    1. YouTube prepozna psvr i gledanje 360° videa je cool
    2. Psvr može biti drugi ekran. Dok je Tv ugašen ili prikazuje nešto drugo, na psvr se može gledati sve igre u 2d, filmovi sa sticks, Netflix I sl. Simulira kino efekt.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?