HCL.HR

VR sanjarenje stiglo je u Dreams

Stjepan Fikter 22.07.2020.   •   0 komentara


Impresivni alat za kreiranje virtualnih iskustava postao je još impresivniji s novom nadogradnjom koja omogućuje stvaranje i sanjarenje unutar VR okruženja.

PlayStation 4 ekskluziva Dreams dobila je značajnu nadogradnju – kreiranje i sanjarenje unutar virtualne stvarnosti. Već smo i ranije mogli vidjeti koliko mogućnosti Dreams pruža, a sada sve  odlazi na razinu iznad ulazeći u virtualnu realnost. Bilo da ste kreator ili samo konzument snova, ovaj alat dobio je dodatnu dozu unikatnosti.

Osim novog pogleda na igru, nadogradnja donosi i nekoliko poboljšanja među kojima je i unaprijeđeni Edit Mode vodič. To će pomoći novim kreatorima kao i veteranima u lakšem pronalasku traženih informacija. Također, dodana je i mogućnost komentiranja, ostavljanja recenzija, povratnih informacija kao i mogućnost prijave grešaka putem preglednika.

U priloženom traileru možete vidjeti prve VR snove, a nama slobodno ostavite u komentarima ono što vas je posebno dojmilo kada počnete sanjati u virtualnoj stvarnosti.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?