HCL.HR

VR Skater ima prvi DLC koji će nas odvesti na skejt parkove

Stjepan Fikter 15.01.2024.   •   0 komentara


Nakon skejtanja po gradskim ulicama i industrijskim zonama, SL Pro Series Tour dodatak upoznat će nas s novom mehanikom okretanja koja je prilagođena za mape dizajnirane u obliku skejt parkova.

Nova godina, novi skejt poligoni. VR Skater od danas ima novi sadržaj u obliku SL Pro Series Tour dodatka koji nas upoznaje s pet novih mapa. Zapravo, riječ je o skejt parkovima na kojima se mogu rješavati novi izazovi te se natjecati u ranked načinu igranja. Budući da su skejt parkovi ograničene površine, uvedena je i nova mehanika s kojom se može brzo okrenuti za 180 stupnjeva.

Svaki park sadržava pet modova za osvajanje medalja s time kako vožnje traju dvije minute. Uz to, jedan od zadataka na svakoj mapi je skupljanje slova što je lijep podsjetnik na igru koja je i  popularizirala ovaj ekstremni sport u virtualnom obliku.

SL Pro Series Tour bit će besplatan za PS VR2 ekipu koja je stala na skejt prije 8. 11., s time kako se mora slijediti navedena procedura za dobivanje koda kojim se otključava novi sadržaj. Svi ostali koji budu željeli izvoditi trikove na skejt parkovima morat će izdvojiti 14,99 eura.

Vrijedi i spomenuti kako će VR Skater bit dostupan u punom izdanju za PC VR od 22. 2. po cijeni od 39,99 eura stoga ako ste zainteresirani za igru, rana verzija još uvijek ima cijenu od 19,99 eura.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?