HCL.HR

Vrag je odnio šalu u novoj puzzle avanturi Summertime Madness

Lovro Maroševac 18.04.2021.   •   3 komentara


Ljeto 2021. godine bit će bogatije za puzzle naslov Summertime Madness u kojem će igrači morati rješavati zagonetke neobičnog svijeta kako bi se vratili u onaj stvarni.

Nova puzzle igra nam je na pomolu, a riječ je o naslovu izdavačke kuće Sometimes You i razvojnog studija DP Games. Summertime Madness stavlja igrača u ulogu slikara koji je postigao dogovor s vragom i rješavanjem zagonetki može se vratiti u stvarni svijet. Naglasak je postavljen na istraživanje nadrealnog svijeta, rješavanje postavljenih zagonetki i otkrivanje misterioznih površina.

Radnja igre odvija se 1945. godine u Pragu, uništenom i desetkovanom od rata. Čudnovati čovjek pojavljuje se pred kućom našeg protagonista i nudi mu idealni život unutar jedne od slikarevih slika, što on u konačnici i prihvaća. Ovu single-player igru moći ćemo zaigrati na ljeto na PC-u, a tamo će biti dostupna na Steamu. Igra na konzole dolazi nešto kasnije, ali sigurno do kraja 2021. godine. Demo verzija Summertime Madnessa već je dostupna i može joj se pristupiti putem Valveove platforme.

Komentari (3)

  • Strange Man

    18.04.2021 - 16:21

    Ovakve video igre su inspirirane umjetničkim, malim kreativnim djelima i svaki pravi ljubitelj video igara bi trebao barem isprobati. Summertime Madness mi izgleda kao The First Tree, Abzu ili Journey samo u prvo licu, čak i glazba je dosta slična .Pretpostavljam da ova igra ima priču koja vas fizički opušta, ali emocionalno i razmišljajući iscrpljuje sa putovanjem ne da otkrijete svijet oko sebe, već vas poziva da pogledate unutra i otkrijete tko ste. Dosta mlađih me sada neće uopće razumjeti, ali nadam se da ima onih koji znaju dobro šta sam htio da kažem u ovom komentaru vezan za ovu video igru.

  • ukek

    18.04.2021 - 21:59

    Long live indie zanr, nikada se ne mozes zasititi kreativnih igara.

  • Annabella_M.

    19.04.2021 - 10:35

    Baš mi se sviđa priča kod ove igre. Ima dobru originalnu ideju. Inače ne igram ovakve igre ali ovo bi htjela zaigrati.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?