HCL.HR

Vrijeme je za naš novi Hearthstone turnir

Igor Belan 17.03.2016.   •   0 komentara


Novi vikend – novi Hearthstone turnir HCL-a na ESL-u. Znate već kako to ide – pripremite tri decka, prijavite se i pokažite što znate u konkurenciji igrača iz cijele regije.

esl-adria-open-hs1

I ove subote nastavljamo s našim Hearthstone turnirima na ESL-u. U 13 sati počinje ESL Hearthstone Adria Open #40 – tako je, naš četrdeseti u nizu Hearthstone turnir na ESL-u Adria. Kao i uvijek, prijave su otvorene sve do pola sata prije samog početka turnira. S obzirom na trenutni mjesečni poredak šanse za ulazak u mjesečno finale su velike, čak i za igrače koji se tek sad priključe budući da je je sam vrh u prva dva kupa bio dosta raznolik.

Ako dolazite iz zemalja Adria regije (Srbija, Albanija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Hrvatska, Makedonija i Slovenija), igrate Hearthstone i želite se malo natjecati protiv regionalnih igrača na ESL-u, prijavite se za subotnji turnir klikom ovdje. Nakon prijave igrači moraju odraditi “check-in” tj. potvrditi nastup na kupu, a check-in postaje vidljiv pola sata prije početka turnira na istoj stranici na kojoj ste se prijavili.

Igrači koji osvoje prva tri mjesta dobivaju ESL premium račune, a svi sudionici skupljaju Go4 bodove s kojima se mogu plasirati u mjesečno finale koje se održava na kraju mjeseca.

Sva tehnička pitanja možete postaviti u komentarima ovog članka ili u našem Hearthstone podforumu. GLHF!

Označeno sa: , ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?