HCL.HR

Wayfinder je nova free-to-play igra od redatelja Darksidersa

Zoran Žalac 10.12.2022.   •   4 komentara


Razvojni tim iza Battle Chasers Nightwara otkrio je svoj sljedeći projekt, na kojemu su radili zadnje četiri godine. Bit će to akcijski fanstasy naslov zvan Wayfinder.

Izdavačka kuća Digital Extremes i studio Airship Syndicate najavili su novi akcijski RPG s elementima mrežnog multiplayera. Zvat će se Wayfinder i čisto da raščistimo – to nije alternativni naziv za drugu fantasy franšizu Pathfinder. Možda zvuče kao ista stvar, ali nisu ista stvar.

Wayfinder će biti free-to-play igra za PC, PlayStation 4 i 5. Igru potpisuje kreativni redatelj Joe Madureira, inače osnivač bivšeg Vigil Gamesa i redatelj prve dvije igre iz serijala Darksiders. Na projektu se radi već četiri godine, a lansiranje je predviđeno za kraj 2023.

Wayfinder će biti smješten u fantastični svijet Evenor kojega napada zla sila Gloom. Igrači će u ulozi Wayfindersa pronalaziti način da iskontroliraju kaos i spoje rascjepkani svijet Evenora. Likovi će u ovoj igri biti unaprijed dizajnirani, ali će ih igrači moći sređivati po svojoj volji. Upravo iz tog segmenta ovo nije MMO gdje svatko ima unikatnog lika, već akcijski RPG koji se može igrati kooperativno s drugim igračima.

Komentari (4)

  • Sinek

    10.12.2022 - 11:19

    obzirom da je joemad u pitanju, vrijedi probati samo radi art directiona

  • Veseleilo

    10.12.2022 - 12:58

    Dauntless vibe.

  • Demon90

    10.12.2022 - 13:38

    Mene ponajviše brine free to play part

  • moordrak

    10.12.2022 - 17:39

    F2P jel? ? Ćemo zašpilat.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?