HCL.HR

Stiže igra preživljavanja po uzoru na Red Dead Redemption: Undead Nightmare

Zoran Žalac 09.05.2023.   •   6 komentara


Razvojni tim Nixalon Studios predstavio je svoju prvu igru smještenu na Divljem zapadu, gdje ćemo preživljavati napade zombija i drugih nemrtvih protivnika.

Prošle smo godine tamanili čudovišta na Divljem zapadu u skroz solidnoj igri Evil West. Sada pak stiže nešto slično tome, ali s elementima preživljavanja koji uključuju skupljanje resursa te izgradnju objekata.

Western Rye je igra nezavisnog developera Nixalon Studios koja inspiraciju vuče iz Undead Nightmare ekspanzije za prvi Red Dead Redemption. Smještena je u verziju Divljeg zapada koju je poharala misteriozna bolest, a igrač će morati istražiti njezino porijeklo, bilo samostalno ili u društvu drugih igrača.

Western Rye će se na Steamu pojaviti u ranom izdanju od 7. 7. ove godine, a u early accessu će ostati minimalno dvije godine. Premda igra na prvi pogled ne izgleda loše s grafičke strane, animacije ipak djeluju grubo i vidi se da tu ima još puno posla prije nego ovo dođe do igrivog stanja.

Komentari (6)

  • Danilo Boljevic

    09.05.2023 - 12:05

    Znam da jos nije finalni proizvod ali ovo za sad ne izgleda bas najbolje. Puno grafickih glicheva i bugova i ocajne animacije, ali ajde mozda bude hit na YT/Twitch ili tako nesto.

  • Momentum

    09.05.2023 - 13:22

    Ne svidja mi se ovo,očajno je,kad nebi bilo zombija sa nekom kaubojskom pričom bi možda prošlo.

  • kebbab

    09.05.2023 - 14:00

    Neznam zašto ali meni je ovo ko Lucky Luke 😂

  • DjokaBA

    09.05.2023 - 14:05

    Dobro je za PS3 igru.

  • janisevac

    10.05.2023 - 12:18

    Hebali ih ti zombiji..ja ne znam kako nekome moze biti zanimljivo ubijat zombije..to je doslovno igrica za malu djecu..dajte nam neke realne igre..
    Taj RDR 2 je bio dobar ali moze jos bolje..
    Stalno forsiraju te zombije bezveze..zato i jesu danasnji tinejdjeri hodaju kao zombiji nisu ni zasta..kad bi ispred njih upalio mjesalicu oni bi ocekivali da zombi iz nje izadje

    • Daky_13

      @janisevac, 12.05.2023 - 12:41

      Znaš kako zombiji igraju zombijie.Pametnom dosta

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?