HCL.HR

World of Warcraft: Burning Crusade Classic najavio lansiranje početkom šestog mjeseca

Zoran Žalac 07.05.2021.   •   3 komentara


Prva ekspanzija za World of Warcraft vratit će se u redizajniranom izdanju sljedećeg mjeseca, najavljeno je iz Blizzarda.

Usprkos činjenici da Blizzardove igre gube aktivne igrače i pretplatnike, lansiranje WoW Classica barem je na kratko nostalgičarima dalo povoda da se prisjete kultne MMO igre onako kako je izgledala prije 15-ak godina. Moglo se reći da je WoW Classic bio uspješan pa će Blizzard istu stvar ponoviti i s prvom ekspanzijom – The Burning Crusade.

The Burning Crusade Classic bit će lansiran u ponoć 2. 6. te će donijeti sve što je donijela originalna ekspanzija – nove rase, viši level cap, dodatne zone, itd. Ekspanzija će biti dostupna svim pretplatnicima Classica, bez dodatne naknade, no oni koji žele nastaviti igrati Classic bez TBC-a od 18. 5. imat će opciju da se odvoje od ostatka.

U slučaju da igrači s istim likom žele nastaviti na zasebnim serverima za WoW Classic i za TBC Classic, imaju opciju kloniranja lika. Stvar je samo u tome što se ista plaća – 35 američkih dolara po liku. Mnogim igračima ovo nije sjelo. Dok se većina slaže kako se za takvu uslugu nešto treba platiti jer je opcionalna, isto tako smatraju da je 35 dolara previše za obično kloniranje lika.

Komentari (3)

  • NomadCro

    07.05.2021 - 20:54

    Gamad pohlepna, propali dabogda… igra sve gora i gora, a postaje sve skuplja… Blizzard-u proklet bio na Bozic 2021!!

  • Virty

    08.05.2021 - 10:52

    Oh yea, to se čeka.

    • Mah

      @Virty, 10.05.2021 - 12:11

      Stvarno? Čeka se 15 godina stara igra?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?