HCL.HR

Igranjem World of Warcrafta sada možete zaraditi novac za Overwatch

Zoran Žalac 07.02.2017.   •   8 komentara


Skupljanjem zlatnih novčića u World of Warcraftu možete, barem teoretski, doći do stvarnog novca s kojim možete kupiti Overwatch ili druge sadržaje u Hearthstone i Heroes of the Storm.

world-of-warcraft-legion

Pretplata za World of Warcraft unazad dvije godine može se plaćati i valutom same igre. Točnije rečeno, novčićima koje prikupite u igri mogu se kupiti tzv. Tokeni koje potom možete iskoristiti za produljivanje pretplate. Tokeni su sada dobili nove funkcije, i to izvan samog World of Warcrafta. Njih, primjerice, možete zamijeniti za stvarni novac na Battle.net računu kojim onda možete kupovati stvari u Overwatchu, Hearthstoneu i Heroes of the Stormu.

U teoriji tako igrajući WoW možete zaraditi novac kojim ćete si kupiti Overwatch. Kažem „u teoriji“ jer s obzirom na cijene Tokena zapravo ne postoji način kako biste ovime profitirali. Zapravo, kad uračunate pretplatu za WoW, na kraju biste završili u gubitku. Cijene Tokena na europskim serverima kreću se oko vrtoglavih 175 tisuća golda. Usporedbe radi, kada su prvotno predstavljeni, Tokeni su imali cijenu oko 30 tisuća zlatnika.

Komentari (8)

  • Czar

    07.02.2017 - 12:27

    Baš sam to gledao pred nekih desetak dana da ću se ogrebat za mjesec dana gametime bez peglanja kartice, a zadnji put kad samkupio token je bio oko 80 K kad ono skoro me šlagiralo kad sam vidio 146 K, a sad ti kažeš i 175.
    Jednostavno nemogu shvatit da to netko kupuje jer to je cijena s kojom bi i kineski farmeri propali.
    Jednostavno za svaki mjesec isfarmat tu cifru čini mi se da treba svaki dan jedno radno vrijeme provest u igri.
    Jednostavno nema tu računa, platio sam 58.80£ za sljedećih 6 mjeseci i ciao.
    A ovo što kažeš za 30K u početku, i tad je na američkim serverima token bio u pola jeftiniji.

    • Blacksathal

      @Czar, 07.02.2017 - 15:11

      Samo uzmi alchemy za profesiju i sve blood of sargeras koje skupiš dok radiš dungeone pretvori u potion of prolonged power, svaki se proda za 40 golda a svaki blood= 10 potiona najmanje,zaradi se vrlo lako samo treba provesti 5 minuta da nađeš način

    • glogy95

      @Blacksathal, 07.02.2017 - 15:27

      hahah da ostane 175k bilo bi super … sad je vec 190 i stalno raste vjerovatno do nekih 250k …

  • dodoslav

    07.02.2017 - 19:14

    pa normalno da raste,kada je igrica ostala uveliko ista,nema previse novih profesija ,sistem zaradjivanja i farmanja je uveliko ostao isti…(ah otkpupljivanje,farmanje biljaka i minova donose glavni dio zarade) i to je to , imas gomile ekipe koja zaradi po 200k golda u roku par dana i nije im bed,ali em zato sto su poznati na serveru,znaju spawn timere biljaka minova itd i najbolje farming podrucja/instance itd itd , sve je to stvar matematike,vremena i iskustva,te naravno imaju prednost iskusniji stariji i pametniji igraci (pametniji nemora znacit stariji) … ali uglavnom ne zelim ni rec da ovi koji ne uspiju zaradit tih 175-200k goldi u mjesec dana jer ili nemaju vremena dovoljno za igru ili nemaju srece u spawnovima minova etc etc i dropovima,ali ima podosta igraca kojima je macji kasalj zaradit 1mil u mjesec dva,just sayin

  • Spectred

    07.02.2017 - 20:27

    Moze se u WoW farmati goldi pogotovo ako imas vise charactera, postoje cak i tutoriali za to

    • Czar

      @Spectred, 08.02.2017 - 00:19

      Da, ali to farmanje i sve metode koje su iznesene gore mi se čini da igru pretvaraju iz zabave u posao.

  • karlod1997

    07.02.2017 - 22:58

    Blizzard je čudo !

  • Drag0nFlam3

    08.02.2017 - 19:14

    Ovo bi mi stvarno dobro došlo da igram WoW, ali nažalost nisam ja za to… Nestrpljivo čekam da Overwatch stave na popust, pa da ga jednom za sva vremena kupim, ali nikako da dočekam. Ali ova opcija je stvarno genijalna za WoW igrače, svaka čast Blizzardu da su se toga dosjetili.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?