HCL.HR

Xbox One ekskluzivu Scalebound igramo od iduće godine

Stjepan Fikter 05.01.2016.   •   6 komentara


Dečki i cure iz Platinum Gamesa trebaju više vremena da bi mogli oživjeti sve inovativne značajke i pripremiti uzbudljivo gameplay iskustvo koje planiraju predstaviti.

scalebound

Odgađanje igara u 2016. godini službeno je započelo objavom iz Platinum Gamesa da njihova poprilično interesantna Xbox One ekskluziva Scalebound ipak neće biti dostupna ove godine. Iako će ovo razočarati mnoge vlasnike Microsoftove konzole, sada barem znaju da igru mogu očekivati 2017., s time da nije poznat niti okvirni datum izlaska.

Budući da se radi o ambicioznom projektu za kojeg developeri kažu da je riječ o: “epskoj avanturi ispunjenoj istraživanjem i fantasy gameplayjem, inovativnim multiplayerom te akcijskoj borbi na nevjerojatnoj razini – smještenoj u prekrasnom svijetu koji se razvija”, potrebno je još vremena za razvoj. S druge strane pozitivna je stvar da, po riječima developera, razvoj napreduje dosta dobro pa je moguće da će ovo biti jedina odgoda.

Uz to, navedeno je da ćemo kasnije ove godine dobiti više informacija o viziji koja se priprema za Scalebound što će uključivati i dublji pogled u svijet Draconisa. Ruku na srce, nije da nismo očekivali kako ćemo na nekoj od značajnijih gaming konferencija dobiti nove informacije, ali je lijepo znati što ćemo novoga saznati o igri.

Do tada, pogledajte gameplay prikaz s prošlogodišnjeg Gamescoma.

Označeno sa:

Komentari (6)

  • Virty

    05.01.2016 - 12:56

    Neka njih, neka sve srede prije izlaska.
    Ima se šta igrat 🙂

  • Loneguy

    05.01.2016 - 18:21

    Ludnica ….

  • skrpun

    06.01.2016 - 10:37

    Izgleda odlično… Još da jednog dana dođe na PC bilo bi super

  • Muflon

    06.01.2016 - 15:46

    Ma daj pa kaj je ovo? Glavni lik djeluje ko da ocajniciki pokusava biti Dante iz DMC-a ali mu to ne polazi za rukom zbog kronicnog manjka testosterona. A framerate je na razini PC verzije AC3 u bostonu.

  • Stjepan93

    06.01.2016 - 19:14

    Jel ja to krivo vidim, ili on to ima slusalice na usima

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?