HCL.HR

Yakuza 0 i Kiwami stižu na PC, kao i nekoliko drugih konzolaških ekskluziva iz Japana

Igor Belan 12.06.2018.   •   7 komentara


Yakuza igre neki će opisati kao japanski GTA, a mi ćemo samo reći da su sve do sada bile konzolaške ekskluzive. No Sega misli da je vrijeme da ih zaigraju i PC gameri, zajedno s još par bisera iz Japana.

Ne bi bilo u potpunosti pošteno reći da su Yakuza igre japanski GTA, ali ne bi bilo ni predaleko od istine. Ako ih dosad niste iskusili jer ste isključivo PC gameri imamo vijesti toliko fantastične da vi ne znate koliko su fantastične dok Yakuza igre ne isprobate. Jasno vam je – Yakuza igre stižu na PC!

Točnije, kultni hitovi Yakuza 0 i Yakuza Kiwami su za sada potvrđeni, no nadajmo se da to znači da će i ostale Yakuza igre dobiti svoje PC portove u budućnosti. Yakuza 0 već je dostupna na Steamu za prednarudžbe (izlazi 01.08.), a Kiwami dolazi kasnije ove godine. Ovo ne bi trebali biti previše napredni portovi konzolaških verzija, ali očekujte 4K rezoluciju i otključan framerate – nama dosta.

Osim toga, Sega je na PC Gaming Showu na E3 sajmu otkrila PC portove nekih drugih konzolaških ekskluziva iz Japana. Valkyria Chronicles 4 se ističe od ostalih naslova, no lista ne staje tu – dolaze i RPG naslov Shining Resonance: Refrain (izlazi 10.07.), a vraćaju se i prve dvije Shenmue igre. Bacite brzi pogled na svo to japansko veselje u traileru ispod.

Komentari (7)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?