HCL.HR

Zaigrajte Hearthstone na našem novom online turniru u subotu

Igor Belan 09.06.2016.   •   0 komentara


Igrate Hearthstone? Ove subote u 13 sati organiziramo još jedan Hearthstone Adria Open online turnir na koji su pozvani svi igrači iz naše regije – samo se prijavite, spremite deckove i okušajte sreću.

esl-adria-open-hs4

I ovog vikenda dođite se natjecati na našem Hearthstone Adria Open turnir online putem ESL-a! Nakon zadnjih par turnira s hibridnim pravilima, odlučili smo nastaviti kupove na swiss formatu, ali sa BO3 sustavom koji se pokazao vremenski efikasnijim sa manje čekanja, a opet donosi sve swiss benefite. Vrijeme početka biti će standardno u subotu u 13 sati, a pravo sudjelovanja imaju svi kartaši iz regije koji igraju i prate Hearthstone te žele okušati svoje nove deckove protiv stvarnih igrača iz naše regije. Valja napomenuti kako se za plasman na kupu i dalje dobivaju Adria pointsi te da osam najboljih igrača na kraju mjeseca nastupa u mjesečnom finalu koje će zadržati tradicionalan BO5 sustav s bracketima na ispadanje.

Više detalja oko samog swiss formata možete pronaći na ESL FAQ stranici. Kao i za sve ESL Adria eventove, a svi sudionici trebaju biti prisutni na IRC kanalu kupa radi lakše koordinacije između admina i igrača, kao i igrača međusobno.

KAKO SE PRIJAVIM?

Bez brige, jednostavno je. Jedini uvjet je da igrate Hearthstone i dolazite iz neke od zemalja ESL Adria regije (Srbija, Albanija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Hrvatska, Makedonija i Slovenija). Za prijavu smo kliknite ovdje i pratite upute s desne strane pod ‘Sign up’. Ako negdje zapnete, slobodno nas pitajte što vas muči u komentarima ovog članka.

Nakon prijave, igrači moraju odraditi “check-in” tj. potvrditi svoj nastup na kupu, a check-in link postaje vidljiv pola sata prije početka turnira na istoj stranici na kojoj ste se prijavili. Sretno!

Označeno sa: , ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?